ISPOD NULE VREBA TEŽAK MRAZ, A SNEG ĆE DANAS ZAVEJATI SRBIJU! Počinje ljuti ledeni period - a za planine, već trebaju i SKIJE! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.11.2023

05:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnja temperatura od -8 do 0, najviša od 4 do 11 stepeni.

ISPOD NULE VREBA TEŽAK MRAZ, A SNEG ĆE DANAS ZAVEJATI SRBIJU! Počinje ljuti ledeni period - a za planine, već trebaju i SKIJE! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

U Srbiji ujutru pretežno vedro i hladno sa slabim i umerenim mrazem, a u planinskim predelima istočne Srbije oblačno uz provejavanje slabog snega. Tokom dana umereno oblačno, suvo i malo toplije sa sunčanim intervalima.

Posle podne i krajem dana na severu i zapadu, a tokom noći i u centralnim krajevima postepeno naoblačenje, koje će mestimično usloviti kišu, a u brdsko-planinskim predelima sneg.

Tokom noći lokalno je moguća i pojava kiše koja će se lediti pri tlu, saopštio je RHMZ. Vetar slab i umeren, na istoku i jak, zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče u skretanju na južni i jugoistočni pravac.

Foto: Republika/M. JOVANOVIĆ

 

Jutarnja temperatura od -8 do 0, najviša od 4 do 11 stepeni. U Beogradu jutro pretežno vedro i hladno, na širem podrucju grada sa slabim mrazem. Tokom dana umereno oblačno, suvo i malo toplije sa sunčanim intervalima.

Uveče postepeno naoblačenje koje će tokom noći usloviti slabu kišu. Vetar slab i umeren, jugozapadni, a uveče u skretanju na jugoistočni pravac. Jutarnja temperatura od -3 do 0, najviša dnevna oko 11 stepeni.

U Srbiji u utorak oblačno i vetrovito u nižim predelima sa kišom i snegom, a na planinama sa snegom, dok je lokalno moguća i pojava kiše koja će se lediti pri tlu. U sredu umereno do potpuno oblačno, pre podne još ponegde na jugu i istoku sa slabim padavinama, a posle podne suvo uz razvedravanje.

U četvrtak promenljivo oblačno i malo toplije, uveče na severu sa kišom. Od petka umereno do potpuno oblačno. U petak toplo mestimično sa kišom, a od subote malo hladnije, u nižim predelima sa kišom i snegom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading