DANAS OBLAČNO I HLADNO VREME, UJUTRU MRAZ! Slabe padavine samo u nekim delovima zemlje, EVO kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana!

Autor:

Vesti

23.11.2023

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, ponegde sa slabim padavinama, u nižim predelima sa rosuljom, a na visokim planinama sa slabim snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

DANAS OBLAČNO I HLADNO VREME, UJUTRU MRAZ! Slabe padavine samo u nekim delovima zemlje, EVO kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Na severu Vojvodine ujutru slab mraz, pre podne umereno oblačno, po podne pretežno sunčano. Vetar slab do umeren severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni. Uveče i tokom noći očekuje se smanjenje oblačnosti i u većini ostalih predela. 

Najniža temperatura od -1 °C na severu Vojvodine, do 8 °C u Negotinskoj Krajini, najviša dnevna od 5 do 10 °C. 

U Beogradu će biti oblačno i hladno, u višim delovima grada kratkotrajno sa rosuljom. Kasnije po podne doći će do postepenog razvedravanja. Vetar slab do umeren severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni. Najniža temperatura od 0 do 3 °C, najviša dnevna oko 6 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti oblačno, od subote i hladno, sa čestim padavinama - kišom u nižim, snegom u brdsko-planinskim predelima uz formiranje, odnosno povećanje visine snežnog pokrivača. Veća količina padavina očekuje se u petak u drugom delu dana i u subotu. Takođe, u subotu sa padom temperature, kao i u nedelju, uslova za sneg biće ponegde i u nižim predelima Srbije, a manja verovatnoća pojave je na severu zemlje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading