JUTRO HLADNO I MAGLOVITO, TOKOM DANA SUNČANO! Iskoristite dan, stiže nam novo naoblačenje, EVO i kada!

Autor:

Vesti

16.11.2023

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji ujutru hladno, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije sa maglom, a tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

JUTRO HLADNO I MAGLOVITO, TOKOM DANA SUNČANO! Iskoristite dan, stiže nam novo naoblačenje, EVO i kada!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Najniža temperatura od 2 do 9, a najviša od 13 do 17 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, koji će na istoku povremeno biti i jak, a uveče će biti u skretanju na jugoistočni i u pojačanju. Tokom noći postepeno naoblačenje sa zapada, u Vojvodini mestimično sa kišom

U Beogradu malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Najniža temperatura od 2 do 7, a najviša oko 15 stepeni.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar koji će uveče biti u skretanju na jugoistočni i u pojačanju. Tokom noći povećanje oblačnosti.

U petak novo naoblačenje sa kišom, ujutru u severnim i zapadnim, pre podne i u centralnim, a posle podne i u ostalim predelima Srbije. 

Uveče i tokom noći vetar će biti u skretanju na umeren povremeno i jak severozapadni, temperatura će biti u osetnom padu, a sa padom temperature kiša će krajem dana i tokom noći preći u sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne, jugoistočne i istočne Srbije.

U subotu oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom koji se ponegde očekuje i u nižim predelima južne Srbije.
Duvaće umeren i jak severozapadni vetar koji će imati i udare olujne jačine. 

U nedelju pretežno oblačno i hladno, uz slabljenje severozapadnog vetra, a provejavanje snega očekuje se još samo ujutru i pre podne ponegde u brdsko-planinskim predelima južne i istoène Srbije. 

Početkom sledeće sedmice malo toplije, uz čestu pojavu kiše.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading