NEVREME U NAREDNA DVA SATA STIŽE U OVE DELOVE SRBIJE! Napolje samo ako se mora!

Autor:

Vesti

28.10.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od današnjeg nestabilnog dana, uz smenu sunca i oblaka, ali i uz povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom, drugi dan vikenda doneće sunčano vreme.

NEVREME U NAREDNA DVA SATA STIŽE U OVE DELOVE SRBIJE! Napolje samo ako se mora!

Foto: Profimedia, Shutterstock

U toku večeri u većem delu Srbije biće suvo, dok se na ovim lokacijama očekuju padavine.

U naredna dva sata lokalnih pljuskova sa grmljavinom biće na severu Banata, piše meteorolog Đorđe Đurić u prognozi vremena za Telegraf.

Ovaj sistem prethodno je doneo jake pljuskove sa grmljavinom severu Bačke, naročito širem području Subotice i sada će se premeštati preko severa Banata ka Rumuniji.

Po koji pljusak ili slaba kiša očekuju se ponegde i na istoku Srbije.

Inače, za razliku od današnjeg nestabilnog dana, uz smenu sunca i oblaka, ali i uz povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom, drugi dan vikenda doneće sunčano vreme.

Ovaj vikend prolazi u znaku pravog prolećnog vremena kada su temperature u pitanju, a one će u nedelju biti od 22 do 26°C, u Beogradu do 25°C, zaključuje meteorolog.

Početkom nedelje biće ponovo relativno toplo dok sredina sedmice donosi kišu i zahlađenje. Od petka ponovo toplije, a potom novi krug padavina, najavio je u svojoj novoj prognozi meteorolog Marko Čubrilo.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading