NE IZLAZITE IZ KUĆE BEZ KIŠOBRANA, JESEN U PUNOM JEKU! U ovim gradovima se očekuje velika količina padavina - slojevito se obucite!

Autor:

Vesti

27.10.2023

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnja temperatura oko 16 °C, a najviša dnevna oko 24 °C.

NE IZLAZITE IZ KUĆE BEZ KIŠOBRANA, JESEN U PUNOM JEKU! U ovim gradovima se očekuje velika količina padavina - slojevito se obucite!

Foto: Shutterstock

U Srbiji će danas ujutru biti oblačno vreme, u Vojvodini sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnja temperatura od 10 do 17 °C, a najviša dnevna od 21 do 26 °C.

Pre podne će biti umereno oblačno, suvo i toplo, uz umeren i jak južni vetar, koji će kratkotrajno imati i olujne udare, dok će po podne u svim predelima biti oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom, uz skretanje vetra na severozapadni pravac i manji pad temperature.

U Beogradu će pre podne biti umereno oblačno, suvo i toplo, uz umeren i jak južni vetar, a po podne oblačno povremeno sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima, uz skretanje vetra na severozapadni pravac i manji pad temperature.

Jutarnja temperatura oko 16 °C, a najviša dnevna oko 24 °C. Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će se zadržati promenljivo oblačno i toplo vreme, sa dnevnom temperaturom i dalje iznad proseka. Prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima i manjim padom temperature očekuje se u utorak, 31. oktobra i sredu 1. novembra.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading