BIĆE VRELO KAO U RERNI U BEOGRADU! Novi toplotni talas stigao u Srbiju - spremite se za ozbiljno nevreme!

Autor:

Vesti

10.09.2023

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prognoza za narednih sedam dana ukazuje na nastavak sunčanog i toplog vremena širom Srbije.

BIĆE VRELO KAO U RERNI U BEOGRADU! Novi toplotni talas stigao u Srbiju - spremite se za ozbiljno nevreme!

Foto: Pixabay.com

Nevreme

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da će u Srbiji danas dominirati sunčano i toplo vreme, uz slab i umeren vetar istočnih pravaca. Temperature se očekuju u prijatnom rasponu, sa najnižom jutarnjom temperaturom od 9 do 17 °C, dok će najviša dnevna temperatura biti od 28 do 32 °C.

Jedino ujutro, po kotlinama na jugozapadu Srbije i na Pešterskoj visoravni, moguće su kratkotrajne magle. U Beogradu će takođe biti sunčano i toplo, sa najnižom temperaturom od 14 do 17 °C, dok će maksimalna dnevna temperatura iznositi oko 31 °C.

Prognoza za narednih sedam dana ukazuje na nastavak sunčanog i toplog vremena širom Srbije, sa najvišim dnevnim temperaturama u većini mesta od 29 do 33 °C. Promenljiva oblačnost i manji pad temperature mogu se očekivati u drugoj polovini sedmice, sa povremenim kratkotrajnim pljuskovima praćenim grmljavinom, ali će i dalje prevladavati prijatne vremenske prilike.

Građanima se savetuje da i dalje budu oprezni i da se pridržavaju mera zaštite od visokih temperatura i UV zračenja tokom sunčanih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading