DA TI SRCE PUKNE! BAKA I DEKA POKUŠAVAJU DA SAČUVAJU SVOJ AUTO OD POBESNELE BUJICE! Potresni prizori sa poplavljenih ulica Novog Sada! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.09.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno su se našli u vrlo teškoj situaciji usled nevremena.

DA TI SRCE PUKNE! BAKA I DEKA POKUŠAVAJU DA SAČUVAJU SVOJ AUTO OD POBESNELE BUJICE! Potresni prizori sa poplavljenih ulica Novog Sada! (VIDEO)

Foto: /twitter.com/BorisRisojevic

Nakon snažnog nevremena koje je zahvatilo Novi Sad, na društvenim mrežama su se pojavili snimci i slike koje prikazuju dramatične scene.

Jedan od tih snimaka prikazuje starijeg muškarca i ženu koji su ostali zarobljeni u svom vozilu, pokušavajući da ga izvuku iz vodene bujice.

 

 

Na snimku se vidi kako su baka i deka očajnički pokušavali da izvuku svoj automobil, ali je voda nadirala i sprečavala ih da pomere vozilo. Očigledno su se našli u vrlo teškoj situaciji usled nevremena.

Nevreme može izazvati ozbiljne probleme i opasnosti, a građani se obično savetuju da ostanu unutar svojih domova i izbegavaju putovanja tokom oluje. Važno je da se pridržavate uputa lokalnih vlasti i pratite najnovije vesti kako biste ostali informisani o situaciji i potencijalnim opasnostima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading