SERGEJ: SRBE JEDNOM GODIŠNJE BOMBARDOVATI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović priziva bombe, smrt i razaranje za svoj narod i poručuje da Srbiju treba bombardovati jednom godišnje.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

Glumac i blizak saradnik Saše Jankovića, iznerviran naslovima u novinama o bolesti glumca Nebojše Glogovca, kolektivno nam je poželeo novog "Milosrdnog anđela", što je prema oceni sagovornika Srpskog telegrafa van granica zdravog razuma. Jer od NATO bombi je 1999. godine poginulo oko 2.500 nedužnih ljudi, oko 6.000 je ranjeno, a materijalna šteta procenjena je na čak 100 milijardi dolara.

NEMA OPRAVDANJA

Miroslav Medić, čiji je brat Siniša poginuo u bombardovanju RTS, za Srpski telegraf kaže da ga ovakve reči poznatog glumca strašno pogađaju.

- Sergeja cenim kao glumca, ali zaista ne razumem ovakve njegove reči jer nijedan razlog ne opravdava to da poželiš svom narodu ponovo takvu tragediju. Ja sam lično iskusio ogroman gubitak, a poginulo je i oko 2.500 ljudi, nevinih ljudi, žena i dece. Nikome na svetu ne bih poželeo da tako nešto doživi, a kamoli da opet prizivamo bombe na naše glave. Lično me vređa ovakav stav - kaže Medić za naš list.

Srpska kraljevska akademija upravo je zbog nevinih žrtava pokrenula inicijativu da porodice poginulih i povređenih pokrenu individualne tužbe protiv članica NATO. Jedan od članova akademije narodni poslanik Ljubiša Stojmirović kaže da nijedna normalna osoba ne može ni da pomisli, a ne da izgovori ono što je rekao Trifunović.

- Nijedan razlog ne opravdava ovakve izjave. To su budalaštine koje samo mi Srbi možemo sebi da poželimo. To bombardovanje je ostavilo strahovite posledice, koje ćemo trpeti hiljadama godina.

NIJE ODGOVORIO

Još oštriji bili su ostali sagovornici našeg lista koji smatraju da je Trifunoviću potrebna stručna pomoć. Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže da je glumac nakon želje da mokri na grobu Aleksandra Vučića sada prevazišao sve granice.

- Ovde je svaki komentar suvišan, tu treba da se promeni diler. Ili da se konačno pošalje u Crnu reku na odvikavanje - kaže Glišić.

Objašnjenje ovakvih reči nije imao ni marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

- Njegove poruke treba da komentariše psihijatar, ja sam lekar opšte medicine.

Sergej Trifunović juče nije odgovarao na poruke Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubičica

02.02.2018 18:47

Sramota Srbije

Aleksa

02.02.2018 23:41

Trifunović da promeni dilera.