SERGEJ: Poslanici su govnari bez mozga! ŠAROVIĆ: Idiote, vređaš građane

Autor:

Vesti

25.10.2017

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović je narodne poslanike nazvao govnarima bez mozga!

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Glumac Sergej Trifunović

Taman kad se učinilo da nema dalje od pišanja po grobu predsednika države, glumac i udarna pesnica Saše Jankovića pokazao je da ima još aduta, te da prostakluke prosto sipa iz rukava.

Njegove su izjave na granici bolesti, strašno je to što je on Jankovićev aktivista

- Govnari. I dalje ne razmišljate za koji ku*ac dižete ruku. Samo vidite boje. Maso bez mozga i morala - napisao je Trifunović na Tviteru komentarišući skupštinske odluke.

Prozvani poslanici nisu krili da su šokirani načinom na koji aktivista Saše Jankovića vređa Skupštinu, ali i narod koji je birao njen sastav.

Poslanik SNS Marko Atlagić kaže da je sada već sasvim siguran da Sergej ima izvesnih problema.

- Njegove su izjave na granici bolesti, kao da je drogiran dok to govori. Strašno je to što je on Jankovićev aktivista, ovakve izjave sigurno imaju amin lidera PSG - kaže Atlagić.

Radikal Nemanja Šarović mišljenja je da su glumčeve reči na nivou jednog idiota.

- Danas svaki idiot može sebi da dozvoli da kaže bilo šta, ali u pokušaju da uvredi predstavnike građana on suštinski govori ono što misli o građanima Srbije. Normalna, srećna i ostvarena osoba nikada se ne bi na ovako prizeman način borila za malo medijske pažnje - navodi Šarović.

Socijalista Dejan Radenković mišljenja je da glumčeve reči više ne zaslužuju nikakvu pažnju, međutim, poslanik SDPS Ivan Bauer nije krio da je uvređen.

- Baš lepo! Hvala mu - ironično poručuje Bauer.

S druge strane, poslanik Pokreta za spas Srbije Đorđe Vukadinović smatra da ovakve reči pristaju Trifunoviću kao umetniku?!

- Sergej je glumac i umetnik, od njega se očekuju takve izjave. On nije ni političar ni analitičar da biste pridavali tolikog značaja onome što priča bez obzira na to da li se sa tim slažem ili ne - zaključuje Vukadinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading