SAMO DA LJILJA PREŽIVI: Potresna ispovest majke teško povređene žene u udesu kod Tekeriša

Autor:

Vesti

05.06.2021

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljilja Mršić (32) iz sela Joševa, koja je u četvrtak teško povređena u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zavlaka-Šabac u selu Tekeriš, i dalje se bori za život. Iako su mediji objavili da je i ona podlegla povredama, kako Republika saznaje, ta informacija ne odgovara istini.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Vida Mršić

Njena majka Vida Mršić ispričala nam je u kakvom je stanju nakon velike tragedije u kojoj su živote izgubili Ljiljin suprug Goran (49), kao i berači jagoda, s kojima su išli na plantažu u Volujac, Sofija Bajramović, Radojka Jovanović (60) i Radislav Todorović (48).

Oni su bili u kombiju kada je na njih naleteo kamion. Sofijin sin (14) teško je povređen, dok je njen suprug jedini nepovređen.

Vida Mršić ispričala nam je u petak da je njena ćerka Ljilja u Urgentnom centru na intenzivnoj nezi i da se lekari i dalje bore za njen život jer je zadobila brojne teške povrede.

- Polomila je četiri rebra, grudnu kost, deo kičmenog stuba i probušena joj je plućna maramica. Lekari su mi rekli da možemo doći u Beograd tek u ponedeljak, a da će ona do tada biti na brojnim intervencijama i da sve čine da joj stabilizuju stanje. Sofijin sin je takođe sa njom u Urgentnom i njemu se bore za život. Čula sam da su mu izvadili slezinu i još neki organ - kaže očajna majka za Srpski telegraf.

Ljiljina majka: Lekari su mi rekli da možemo doći u Beograd tek u ponedeljak

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran i Ljiljana

Njen zet Goran za sobom je ostavio petoro dece, od kojih je dvoje iz prvog braka, dok sa Ljiljom ima troje.

- Jadna naša dečica bez oca. Najstarije ima 12, a najmlađe tri godine. Samo smo starijima rekli da više nemaju tatu, a mlađima ćemo morati pred sahranu. Sada se samo molimo bogu da nam Ljilja preživi. Šta će dušice male ako ostanu bez oba roditelja - jedva izgovara Vida, brišući suze.

Do velike tragedije je došlo kada je kombi s beračima jagoda, koji je vozio Goran, krenuo da se uključi na magistralu, ali je iz druge trake na njih naleteo kamion i na licu mesta usmrtio četvoro ljudi, dok je nepovređeni Dejan Zdravković pokušavao svima da pomogne do dolaska hitnih službi. Vozač kamiona Milenko T. prošao je bez povreda i nije imao alkohol u krvi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading