Napravio haos vraćajući se iz provoda: Bjelin sin vozio bez dozvole, pa pokosio motoristu

Autor:

Vesti

01.11.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin proslavljenog srpskog glumca i režisera Dragana Bjelogrlića vozio auto bez dozvole, pa pokosio motoristu u centru Beograda! Kako Srpski telegraf saznaje, Aleksej Bjelogrlić (19), koji je krenuo očevim stopama i uplivao u glumačke vode, teško je povredio M. V. (39), nakon čega je platio 150.000 dinara da ne ode u zatvor.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić/Instagram/Printskrin

Saobraćajka se dogodila nedaleko od Beton hale, gde su smešteni neki od najpoznatijih prestoničkih klubova. Mladi Bjelogrlić izašao je iz jednog od njih oko dva sata posle ponoći, seo u kola i dao gas. Na samom uključenju u Karađorđevu ulicu oborio je motoristu.

- Bjelogrlić se kretao iz pravca Beton hale ka Karađorđevoj ulici. Na uključenju sa parkinga u ulicu prošao je pored znaka stop bez zaustavljanja i na raskrsnici izleteo pred nesrećnog čoveka koji se vozio Karađorđevom iz pravca Kalemegdana. Motociklista je naglo ukočio, ali nije bilo šanse da izbegne sudar. Pao je sa motora, koji se zabio u levu stranu Bjelogrlićevog auta - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Nakon udesa Aleksej nije sačekao policiju, već je odvezao auto kući

Povređeni muškarac hitno je prebačen u Urgentni centar, gde mu je konstatovan prelom leve noge. Od težih posledica spasla ga je kaciga, koju je imao na glavi. On je tada zadržan na odeljenju ortopedije, dok se Bjelogrlić u međuvremenu udaljio sa mesta nesreće.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Bjelogrlić

- Kako je kasnije ispričao, odvezao je automobil kući, pa je otišao u Urgentni da razgovara sa povređenim muškarcem. Tek nakon toga je otišao u policijsku stanicu na Vračaru da prijavi nesreću - kaže naš sagovornik.

Tatin auto

Istraga je pokazala da Bjelin sin ne samo da nije poštovao propise već i nema vozačku dozvolu! Takođe, ustanovljeno je i da je automobil marke golf koji je vozio u vlasništvu producentske kuće "Kobra film", čiji su vlasnici njegov otac i stric Goran. Protiv njega je nakon toga podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprećena kazna do četiri godine zatvora, ali je ona ubrzo odbačena.

4 godine zatvora maksimalna kazna za "teško delo protiv bezbednosti saobraćaja"

Foto: Printskrin/Instagram
Aleksej Bjelogrlić

- Incident se dogodio prošle godine, a nedavno je okončan odlaganjem krivičnog gonjenja, uz zaglasnost povređenog motocikliste. Bjelogrlićev sin se nagodio s tužilaštvom da uplati 150.000 dinara oštećenom, nakon čega je krivična prijava protiv njega odbačena - dodaje naš sagovornik.

Šta je sve skrivio

vozio bez dozvole
nije stao na znak stop
naneo teške povrede motoristi
napustio lice mesta
pretilo mu četiri godine
platio 1.200 evra da ne robija

Šta još priča Bjelogrlić o tome zašto mu je loše u Srbiji i zašto ćuti na temu udesa koji je izazvao njegov sin, čitajte u štampanom izdanju našeg lista, kao i na portalu Republika!

Foto: Srpski telegraf
Srpski telegraf 2.11.2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Stršljen

02.11.2019 09:01

Pa tatin sin,tako je to u zemlji nedođiji.

Crni

02.11.2019 13:05

Ovo nije pravda. Nastavice on i dalje da vozi bahato.

Odgovori 10 1
Adam

02.11.2019 20:06

Da zna da vozi već bi imao i vozačku dozvolu.

Zoran

05.11.2019 16:55

Kako si vapsitao sina tako i prolzais. Dodji ovde u Ameriku pa sve to uradi i nagodi se sa ostecenim, da vidis da li je to ikako moguce.:)