Bastać sam kreči opštinu? Ne, nije mnogo vredan, razlog je sasvim drugi...

Autor:

Vesti

12.11.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Sari grad Marko Bastać je proteklog vikenda zasukao rukave i zajedno sa službenicim krečio prostorije opštine u Makedonskoj ulici. Sve bi bilo simpatično, kako je i sam Bastać to pokušao da prikaže, da ovim gestom nije jasno pokazao da u opštinskoj kasi nema para, pa zato mora da izigrava molera.

Foto: Srpski telegraf

Međutim, Bastać kao šef opštine ne smatra da je on odgovoran za raspodelu i racionalno trošenje novca, već tvrdi da mu grad nije dao dovoljno para. 

Foto: Srpski telegraf

- Krečio sam sa nekoliko zaposlenih preko vikenda, mi radimo i kad drugi ne rade. Moramo sami da se snalazimo kada nam je grad uzeo novac i dok vlada diktatura nad opozicionim opštinama - rekao je Bastać za Republiku.

Foto: Srpski telegraf

Uostalom, možda se Bastać latio četke i valjka kako bi zadovoljio strast prema crtanju i šaranju, jer mu je ponestalo mesta da se izražava putem slika na svom telu, s obzirom da, kako saznajemo, ima čak osam tetovaža.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Nemanja

12.11.2018 12:00

Bastać želi malo medijske pažnje, ništa više!

ana

12.11.2018 12:00

Kreci, kreci nece nista da ti fali.

mara

12.11.2018 12:10

Mozda ocekuje i platu kao moler?

Masa

12.11.2018 12:14

Primer dobre prakse