(VIDEO) Skandalozno! Ugljaninovi separatisti vređaju Vučića isto kao Đilasova opozicija! Traže i Sandžačku republiku!

Autor: Republika

Vesti

05.11.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle brojnih skandaloznih izjava, Sulejman Ugljanin, predsednik SDA Sandžaka, je nastavio u istom maniru, ovoga puta čak i dosta ekstremnijem. Na skupu u Novom Pazaru koji je organizovao odjekivali su uzvici "Živela Sandžačka republika!". Inače, to je samo povrda Ugljaninove separatističke politike i politike mržnje.

Video pokazuje o kakvom skupu je reč i na koji način Sulejman Ugljanin među mladim, ostrašćenim ljudima potpiruje ideje o separatizmu i osnivanju Sandžačke republike.

Nakon toga, Sulejman Ugljanin tokom izlaganja svojih skandaloznih ideja okupljenima, naglašava da je jedina prepreka ostvarenju istih predsednik Srbije, Aleksandar Vučić nakog čega masa počinje da skandira uvrede na račun Vučića koje su skoro identične kao one koje opozicija svakodnevno koristi.

Ugljaninovi separatisti uzvikuju uvrede i slogane koji podsećaju uvrede Đilasove opozicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (63)

Loading
Rada

05.11.2018 09:06

Malo preteruju.

marija

05.11.2018 09:06

Ugljanin nikako da potisne u sebi svoje separatističke ideje!

Vera

05.11.2018 09:07

Dobio pare od Djilasa garant,to je Sandzaklija kvarni!

star

05.11.2018 09:07

Ugljaninovi separatisti traže Sandžačku republiku, kao i on sam, treba ga pod hitno privesti u policiju i istražiti njegove nacionalističke ispade.