OKRŠAJ NA TVITERU: Nebojša Krstić i Kokan Mladenović se počastili opasnim uvredama

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

02.11.2018

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči na Tviteru razmenili su reditelj Kokan Mladenović i marketinški stručnjak Nebojša Krstić, a pored ličnih uvreda pale su i pretnje. Povod za obračun bio je intervjuu koji je Krstić dao za jedan medij nekoliko dana ranije.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Nebojša Krstić

Marketinški stručnjak je podelio na ovoj društvenoj mreži printskrin poruke koju mu je Mladenović uputio, revoltiran zbog spominjanja njegovog imena u "negativnom kontekstu" kako je naveo.

- Dragi majmune i pi**o prodana, Nebojša Krstiću, pres kliping me je obavestio da si iopet nešto go**ojedio glede mene u Blicu, a inače čujem da često obavljaš svoju ku***ušitelnu delatnost na Tviteru pominjući moje ime. Da te život nije surovo kaznio dodelivši ti taj pi*durinski karakter, verovatno bih poželeo da se pobijem sa tobom kad god te sretnem. Ovako, ostavljam te tvom jadnom odrazu u ogledalu, verujući da ti je to najgora kazna i osuda. Srdačno, Kokan Mladenović - stoji u poruci koju je reditelj uputio Krstiću.

 Dragi Kokane Mladenoviću, ako ste završili neke škole, morali biste da znate da kad u rečenici imate vokativ, morate da upotrebite zarez. Dakle, pravilno bi bilo: "...pi**o prodana (zapeta) Nebojša Krstiću..." - odgovorio mu je Krstić, koji je osim poruke sa pratiocima podelio i deo "spornog" intervjua.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gordana

02.11.2018 11:33

Au kako bre ovog Krstića nije sramota,ne silazi bre sa Pinka...čovek je postao deo namestaja...sto,dve stolice i Krstić!po čemu je on kompetentan da sve živo komentariše,molim Vas pitajte ga i u vezi vremenske prognoze-to još nije komentarisao!