MARKO ĐURIĆ O PROVOKACIJI VESELJIJA: Vučića napadaju jer se iskreno zalaže za interese Srba

Autor: Tanjug

Vesti

31.10.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Mark Ðurić da napadi albanskih separatista na predsednika Aleksandra Vučića pokazuje da se on jedini istinski i iskreno zalaže za interese Srba na Kosovu i Metohiji i države Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Marko Đurić

Uvrede Kadrija Veseljija potvrda su da je predsednik Vučić jedina prepreka ostvarivanju njihovog cilja - da Srbija ne dobije ništa na Kosovu i Metohiji, naveo je Ðurić u sapštenju dostavljenom medijima. 

- Ne napadaju oni ni Ðilasa, ni Jeremića, ni Jankovića zato što znaju da bi sa njima jedino pitanje u razgovorima bilo - gde sam tu ja i kako mogu da se ugradim - kaže Ðurić te dodaje da nasuprot njima s Vučićem tema razgovora može biti interes Srbije. 


Kako kaže, Veselji to dobro zna i zato je, dodaje, Vučić glavna meta i jednih i drugih, ali, zaključuje, i jedni i drugi su osuđeni na poraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Laza

31.10.2018 17:28

Jasno je svima da je bilo ko drugi na vlasti umesto Vučića odavno bi priznali nezavisnost ovako Albanci ne mogu ništa da urade osim da prete jer Vučić nikom ne dozvoljava da nas ponižava.

Radmila

31.10.2018 17:29

Zlo nikada ne miruje, strašno!!!!

Biljana

31.10.2018 17:37

Bas zato sto Albanci toliko kritikuju Vucica jasno je ko se zaista bori za KiM.

Bluberri

31.10.2018 17:38

Albancima je krivo što predsednik Srbije brine o svom narodu na KiM i trudi se da im se poboljšaju uslovi za život.