"Vučića napadaju oni koji tuku žene"

Autor: Tanjug

Vesti

25.10.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Aktiva žena Pokreta socijalista, Svetlana Selaković, poručila je danas da su žene, koje su odgovornom politikom predsednika Aleksandra Vučića zaposlene u kraljevačkoj fabrici iste one žene koje su izgubile svoje poslove usled pljačkaških privatizacija za vreme dosovskog režima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Selaković je poručila da predsednika Vučića napadaju oni koji tuku žene, koji prete silovanjem i vešanjem, samo zato što je skrenuo pažnju javnosti na težak položaj nezaposlenih žena i upozorio poslodavce da ne smeju da sprovode diskriminaciju po godinama života ili polu. 

- Zaista je neshvatljivo da dosovci do te mere mrze svoj narod da je počelo da im smeta i to što se žene ponovo zapošljavaju - navela je ona u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Ističe da su žene u Srbiji u proteklom periodu imale priliku da vide dve politike na delu, dosovsku politiku mržnje, bahatosti i primitivizma, onu koja ih je ostavila bez posla, ponižene i bez nade i Vučićevu politiku otvaranja fabrika i novih radnih mesta, politiku sigurne budućnosti za nas žene i našu decu. 

"Mi žene iz Pokreta socijalista smo zahvalne predsedniku na svemu što čini za žene u Srbiji, ali je, takođe, dobro da smo imale priliku da čujemo šta dosovci misle o ženama i na koji način bi se oni obračunavali sa ženama, samo da su u prilici. 

Zarad naše budućnosti i naše dece, dosovski režim ne sme da se ponovi", navela je Selaković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (103)

Loading
Sale

25.10.2018 13:02

Opozicija je ta koja je zene ostavila bez posla!

Darko

25.10.2018 13:03

Ti Vucicevi napadaci su kukavice cim tuku zene.

Darko123

25.10.2018 13:03

Ovi iz opozicije su slabici...

Mare

25.10.2018 13:04

Pljackaska privatizacija opozicije je dovela zene do ruba egzistencije.