Šešelj bi nokautirao Tadića u prvoj rundi!

Autor:

Vesti

22.10.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džabe bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću što je mlađi i u boljoj fizičkoj formi. U slučaju da se potuče sa liderom radikala Vojislavom Šešeljem, ovaj bi ga zgromio u samo nekoliko minuta, prognozira sportski menadžer Darko Popivoda, nakon što su dvojica političara u burnoj raspravi pozvali i na fizički obračun.

Foto: Fotomontaža: Srpski telegraf

Kada bi se kojim slučajem, objašnjava Popivoda, Tadić i Šešelj zaista upustili u borbu prsa u prsa, nekadašnji predsednik, iako mlađi i u boljoj fizičkoj formi, ipak ne bi uspeo da se izbori sa Šešeljem.

Šešelj je masa puta ubrzanje, a tu je i sumo rvanje, elokventnost mu je jača strana

- Šešelj je masa puta ubrzanje, a tu je i sumo rvanje, elokventnost mu je jača strana, pa imajući sve to u vidu, džabe Tadiću igranje košarke. Čak i kada bi obojica imala pripreme, ako bi ih neko spremao za borbu da izvuku maksimum iz svojih fizičkih predispozicija, opet su sve šanse na Vojinoj strani - smatra Popivoda.

Borovčanin: Samo Vučić sme na crtu

S druge strane, Nenad Borovčanin, bivši profesionalni bokser, smatra da ni jedan ni drugi političar nemaju hrabrosti da se zaista upuste u fizički obračun.

- Ne mogu da zamislim da izađu jedan drugom na crtu jer za to treba malo više osobina i sposobnosti od prozivanja po medijima. Jedini političar koji bi smeo nekome na crtu jeste predsednik Aleksandar Vučić - uveren je Borovčanin.

Precizira da u korist Šešelja idu njegova težina, iskustvo u fajtu, agresivnost, kao i dugogodišnje zatvorsko iskustvo, što nije uopšte naivna stvar.

U ringu bi Boris verovatno kružio oko Vojislava

- Iako Boris ima intelekt i brzinu, opet je i tu Šešelj možda bolji jer brže misli i domišljat je. U ringu bi Boris verovatno kružio oko Vojislava, dok bi Šešelj definitivno napadao i veoma brzo ga nokautirao, verovatno već u prvoj rundi. Ima Boris neki šarm i osmeh, ali to mu u ovom smislu ne bi koristilo niti pomoglo. U ovom kontekstu, definitivno tipujem na Šešelja - zaključuje Popivoda.

Podsetimo, do sukoba dvojice lidera došlo je nakon pisanja Srpskog telegrafa, koji je ekskluzivno objavio deo iskaza koji je Tadić dao policiji i SBPOK povodom ubistva gardista Dražena Milovanovića i Dragana Jakovljevića na Topčideru. Tadića je to naljutilo, te je zapretio krivičnom prijavom protiv urednika našeg lista. S druge strane, Šešelj je izjavio da je u interesu javnosti da sazna istinu o toj tragediji, što je Tadića navelo da ga isproziva na društvenim mrežama, a sve je kulminiralo pozivom na fizički obračun. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading