Đilas posvađao članove NUNS

Autor:

Vesti

22.10.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas uspeo je da posvađa članove NUNS koji su se na vanrednoj skupštini sukobili zbog toga što je NUNS pozajmio pare upravo od njega za svoj medija centar.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

U žestokoj raspravi bilo je čak i zahteva da se glasa o poverenju rukovodstvu zbog prikrivanja Đilasove pozajmice i insinuacija na račun novinara Vladimira Kostića, koji je o toj pozajmici pisao.

Iako predsednik NUNS Slaviša Lekić tvrdi da nije doveo u pitanje Kostićev integritet, istakao je da on taj tekst ne bi objavio. Činjenicu da je NUNS novac pozajmio od Đilasa, koji prednjači u napadima na novinare i medije, većina članova NUNS je pravdala velikom finansijskom krizom u kojoj se medija centar nalazi, kao i time što Ðilas za novac koji je pozajmio navodno nije postavio nikakve uslove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
ivana

22.10.2018 17:05

Ni ne cudi, taj bi i dva oka u glavi zavadio!

hana

22.10.2018 17:06

Kad ne moze da medije drzi pod sapom onda ih zavadja, takav je to covek!

Bubica

22.10.2018 17:10

Opšte je poznato gde je ime Điki, tu su i problemi, ovo je samo jedan od mnogih. Nije Đilas, med i mleko ko što želi da se predstavi građanima.

Deda

22.10.2018 17:13

Čiji li novac Đilas pozajmljuje?? Ko li plače za te pare?? E, Điki, Điki, nikad s tobom mira, non-stop ekskurzija!!!