Đilas i Šolak smislili pakleni napad: Optužiće Vučića za ubistvo Ćuruvije!

Autor: Informer

Vesti

22.10.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas i njegov najbliži saradnik Dragan Šolak, suvlasnik najvećeg srpskog kablovskog operatera SBB, pokrenuće danas široku medijsko-političku hajku protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Đilas i Šolak proteklog vikenda su glavnim urednicima medija koje kontrolišu naredili da krenu u "finalni obračun" sa Vučićem. U svojoj monstruoznoj kampanji planiraju da predsednika države optuže i za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije.

Kako je potvrđeno, već večeras će se na Šolakovoj CIA TV N1 emitovati specijalno izdanje "Pressing", čiji je autor Jugoslav Ćosić, a u kojoj će Vučić biti označen kao glavni krivac za ubistvo vlasnika "Dnevnog telegrafa"?!

Podsetimo, Ćuruvija je ubijen 11. aprila 1999. godine ispred svog stana u Svetogorskoj ulici u centru Beograda.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

- Kao povod za novu monstruoznu hajku na Vučića iskoristiće to što se navršava 20 godina od donošenja Zakona o informisanju iz 1998, kada je on bio resorni ministar. Na sve načine će pokušati da ga satanizuju i od njega naprave glavog krivca za likvidacije i napade na novinare. Šolak i Đilas su naredili udar na Vučića iz svih raspoloživih oružja. Specijalna emisiija na N1 samo je početak medijskog rata protiv predsednika Srbije - otkriva izvor Informera blizak uredništvu N1.

Iako nije hteo da govori o ovim saznanjima, glavni urednik N1 Jugoslav Ćosić na Tviteru je potvrdio da je tema večerašnje emisije upravo Vučić.

Slavko Ćuruvija

- Dvadeset godina od donošenja najbrutalnijeg zakona o informisanju u Srbiji iz 1998. Kažnjavanje i gašenje medija u Srbiji u vreme ministra informisanja SRS Aleksandra Vučića - napisao je Ćosić najavljujući emisiju.

Ono što su Šolakovi i Đilasovi novinari "zaboravili da pomenu jeste da je upravo Vučić taj koji je odmah po dolasku na vlast 2012. godine inicirao formiranje Komisije za istragu ubistva novinara, što niko od velikih petooktobarskih boraca za demokratiju nije učinio posle 2000. godine.

Komentarišući najavljeni specijalni medijski rat, politički analitičar Dragomir Anđelković kaže da je reč o "vrhunskom licemerju".

RepublikaFoto: youtube.com/SerbiaBroadbandSBB
Dragan Šolak

- Jedan deo naglašeno građanske opozicije, koja u sebi nema ništa racionalno, vrlo često koristi Vučićevo delovanje iz prošlosti kako bi ga blatili. Konstantno vode kampanju stigmatizacije, dok njima jako smeta kada ih pitate zašto su 1999. godine podržavali NATO agresiju na Srbiju. Vrhunac je licemerja i cinizma da oni koji danas proganjaju novinare, izbacuju ih sa konferencije, blate ih kada im nisu po volji, tuže i traže da idu u zatvor, sada nekome drže pridike o medijskim slobodama - poručuje Anđelković.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
Mare

22.10.2018 10:32

Čime se sve služe ovi iz opozicije to je strašno.

Bojan

22.10.2018 10:40

JAdno, da jadnije ne moze biti.

stefan

22.10.2018 10:40

Da ne poznaje Vucica, mozda bi narod i naseo na ove prica, ovako nema sanse.

Nesa

22.10.2018 10:41

Do kojih granica su spremni da odu ljudi kako bi na neki nacin udovoljili svojoj bolesnoj ljubomori...