KOMŠIĆ: Bez razmene teritorija kako to predlaže Srbija!

Autor: Tanjug

Vesti

13.10.2018

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novoizabrani član Predsedništva BiH Željko Komšić izneo je stav da "ne dolazi u obzir nikakvo pomeranje granice niti crtanje novih delova granice, niti razmena teritorija kako je to Srbija predlagala".

RepublikaFoto: Printskrin/N1
Željko Komšić

- To je moj stav, a da li ćemo mi uspeti da dođemo do dogovora, nije samo u našim rukama, već i u rukama Srbije. Ja ću sve učiniti da imamo prijateljske odnose sa svim susedima, jer je to naš interes. Želimo da Srbija, Crna Gora i Hrvatska budu stabilne, jer ćemo i mi imati koristi od toga. Ako smo mi nestabilni, sigurno neće biti dobro ni njima - rekao je Komšić u intervjuu portalu Klix.ba.

On je rekao i da tehnički deo projekta kako treba rešiti granicu sa Srbijom nije u rukama Predsedništva, već državne komisije za utvrđivanje granice i resornog ministarstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (91)

Loading
Vlada

13.10.2018 06:57

Nije mi jasno zašto samo čujemo ova dizanja tenzije od stranih političara. Od naših se jedino čuje suprotnost od toga, i ne vidim poentu. Hoćete još ratova možda?

Jokan

13.10.2018 06:58

A ko je njega još i pitao bilo šta po tom pitanju? Nije još ni seo u fotelju a već se pravi važan.

Sara

13.10.2018 07:35

@Jokan - Komsic bi da bude mirodjija u svakoj corbi.

Darko

13.10.2018 07:00

Komšić politizuje i tehnička pitanja razgraničenja. Nema čovek druga posla, sem da napada Srbiju i Srbe, po svim pitanjima.