"TAMAN SMO POMISLILI DA JEREMIĆ NE MOŽE NIŽE, KAD ONO..."

Autor: Republika

Vesti

30.09.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada pomislimo da Vuk Jeremić ne može više i gore sam sebe da unizi, on nas demantuje, saopštio je danas član Glavnog odbora SNS Petar Petković, povodom Jeremićeve tvrdnje da Toni Bler, u ime Srbije, pregovara o Kosovu.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

"Da nije opasan i više nego osetljiv trenutak u kome smo se našli po pitanju Kosova i Metohije, najvećim delom i zaslugom tog istog Jeremića, ostalo bi nam samo da se nasmejemo na ovakav njegov komentar", dodaje se u saopštenju.

Petković ističe da je predsednik Aleksandar Vučić juče pokazao ko jedino u ovom trenutku brine o srpskom narodu na KiM. 


- Odgovorna, odlučna, hrabra i promišljena reakcija predsednika Vučića najbolji je odgovor na nebulozne izjave Vuka Jeremića, koji ni reč osude nije uputio na jučerašnje akcije terorista iz Prištine. A i zašto bi kada tamo u Prištini ima status heroja koji je zaslužio svime što je uradio na učvršćivanju tzv. kosovske nezavisnosti - dodaje se u saopštenju.

Petković ocenjuje da, pored izvinjenja za sve što je uradio da oslabi poziciju Beograda u pregovorima sa Prištinom - od pitanja Međunarodnom sudu pravde, preko prebacivanja pregovora iz UN u EU i nakaradih sporazuma sa Prištinom, do konstantnog pljuvanja sopstvene države po hodnicima i ćoškovima međunarodnih organizacija - Jeremić je srpskom narodu ostao dužan odgovor "na šta se obavezao za novac dobijen iz katarske ambasade".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lina

30.09.2018 18:54

Ovaj covek nije normalan.

TORES

30.09.2018 21:43

Izuzetno nemoralan covek.

Heroj nacije

01.10.2018 17:07

Vuk Jeremic je uz Djilasa najvece zlo koje je zadesilo ovu jadnu drzavu!