TAJNI ZAPISI CIA O ARKANU, ŠEŠELJU I KAPETANU DRAGANU!

Autor:

Vesti

27.09.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vreme najžešćih ratnih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije, CIA je poslala dramatično upozorenje tadašnjem predsedniku SAD Džordžu Bušu starijem da će komandanti srpskih snaga poslati svoje ljude da dižu u vazduh ciljeve po Americi!

Željko Ražnatović Arkan (desno)

U tajnom izveštaju sastavljenom 1. jula 1993. godine poimence se kao organizatori takvih napada navode Vojislav Šešelj, Željko Ražnatović Arkan, Kapetan Dragan i Dragoslav Bokan!

Šta piše na čak 76 strana dokumenta i zašto Osama bin Laden izgleda kao bleda kopija "srpskih terorista" u tekstu koji su očito sastavljali ili blago s uma sišavši obaveštajci (da li samo blago?) ili neko ko je dobrano lagao s namerom kasnijeg vojnog uplitanja SAD u sve događaje na ovim prostorima?

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Zabavni ovi Amerikanci: Vojislav Šešelj

Kako na ove izveštaje Amerikanaca danas gledaju naši "glavni teroristi" - šta ih zabavlja, zbog čega se smeju i zašto niko nikada nije uspeo da dokaže išta od američkih tvrdnji tada izrečenih, čak ni posprdni sud u Hagu, oformljen zarad optuživanja i osuđivanja Srba za sve događaje u poslednjoj deceniji 20 veka na Balkanu?

Osim ove izuzetne teme, u izdanju Srpskog telegrafa za petak, 28. septembar, možete da pročitate šta je ekskluzivno za naše novine rekao američki ambasador u Beogradu Kajl Skot o snimanju filma u Holivudu o srpskim junacima, ali i šta se sprema navijačima sa fantomkama po usvajanju izmena i dopuna Zakona o sprečavanju nasilja na utakmicama. 

Za ljubitelje rijaliti života u Srbiji - šta je Sloba poručio Luni u vezi sa činjenicom da ona neprekidno kuka za njim? Uživajte uz Srpski telegraf!

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za petak, 28. septembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading