VUČIĆ I ČUBRILOVIĆ: Veliko razumevanje između Srbije i RS!

Autor: Republika

Vesti

26.09.2018

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović konstatovali su danas u Beogradu da postoji veliko razumevanje između Srbije i Srpske, kao i dobri politički i ekonomski odnosi, na osnovu Sporazuma o specijalnim paralelnim odnosima.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić je ponovio da Srbija poštuje teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine, ali uz jasno poštovanje Dejtonskog sporazuma i uvažavanje interesa Republike Srpske, jer smatra da je to osnovni uslov stabilnosti regiona, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

- Srbija je svesna da put ka boljoj budućnosti vodi kroz aktivnu saradnju u brojnim oblastima koje su od obostranog interesa Republike Srbije i Bosne i Hercegovine, i kontinuitrano poziva sve političke aktere u BiH na dalje aktivnosti u tom pravcu. Računamo na prevladavanje svih unutrašnjih i spoljnih političih izazova u BiH, kako bi se omogućio neomatan ekonomski razvoj za sve njene građane - istakao je predsednik Vučić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (74)

Loading
Dika

26.09.2018 13:48

To nas je i održalo sve ove godine.

Oliver

26.09.2018 13:50

Samo da nastavimo tako snažno i dalje.

Nina

26.09.2018 13:51

RS uvek moze da racuna na nas kao i mi na njih...

Laki

26.09.2018 13:52

Srbija i RS su dve bratske drzave....