Stefanović: Nasilje i napadi na žene zajednička odlika današnje opozicije

Autor: Tanjug

Vesti

25.09.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović rekao je danas da su nasilje, diskriminacija i napadi na žene zajednički činilac svih članova opozicije, te da je jedina politika koju nude "mrzimo Vučića" i sprovođenje i pozivanje na nasilje.

Foto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

Stefanović je za Pink rekao da su verbalni i fizički napadi opozicije na novinarke i političke suparnike slanje katastrofalnih poruka društvu koje se na sve načine protiv nasilja bori.

On navodi da je pozivanje opozicije na rušenje nekoga koga je narod izabrao na legitimnim izborima samo posledica toga što "ne mogu da se strpe do fotelje".


Kako kaže, Vuk Jeremić, Dragan Ðilas, Željko Veselinović i drugi u svojim obraćanjima pozivaju na relativizaciju nasilja i koriste nasilni obrazac, dok se sa druge strane predstavljaju kao borci za demokratiju i krem društva.

- Šta je njihova poruka ženama u ovoj zemlji, tućićemo vas, maltretirati, silovati? I zašto sve to? Zbog fotelje. To je demokratija za koju se zalažu - rekao je Stefanović

Dodaje, da su Dveri "ključna batina" za fizičko nasilje koje opozicija sprovodi, ali da bez obzira na poruke koje oni šalju, svi u društvu treba da shvate da je nasilje nešto što razara i sa čime se MUP i druge institucije svakodnevno bore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (116)

Loading
Deki

25.09.2018 09:11

Kad ne mogu izborima do vlasti, svoje frustracije leče na ovaj način.

Mitar Odović

25.09.2018 11:53

@Deki - Deki:Kako da na izborima se dočepaju vlasti kada ne mogu ni cenzus da preskoče.

Jelena

25.09.2018 09:13

Svi u opoziciji su nasilnici i lopovi.

Istinomer

25.09.2018 09:18

Istina je jedna,a to je da opozicija nepreze ni od cega,i da svim legalnim i nelegalnim sredstvima pokusava domogne bar cenzusa.Da bi ziveli od poslanickih plata,i da bi im porasla cena u svetu,placenicka da unistavaju svoj narod i svoju drzavu.