VUČIĆ: SMEŠNO JE POREDITI BRNABIĆEVU I JEREMIĆA, ANA JE OZBILJNA ŽENA

Autor:

Vesti

23.08.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Zrenjaninu odgovarao na pitanja novinara u vezi sa nedavnim sukobom premijerke Ane Brnabić i Vuka Jeremića, kao i na temu vojnog roka.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

On je prokomentarisao nedavnu izjavu Vuka Jeremića koji je brutalno izvređao premijerku Anu Brnabić.

- Smešno je porediti Jeremića i Brnabićevu, Ana je ozbiljna žena, a štetočinsko delovanje opozicije neću ni da komentarišem - rekao je Vučić novinarima.

 

 

Predsednik se osvrnuo i na temu vojnog roka, ističući da nam je vojska itekako napredovala i da nema mesta kritikama.

- Oni koji organizuju maloletničke kampove i daju deci puške, koji nas kritikuju da ćemo da izdamo Kosovo, bune se protiv vraćanja vojnog roka u Srbiji - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Zrenjaninu.

- U tako važnom danu, u kome pokazujete koliko vam je vojska napredovala, isti oni koji organizuju maloletničke kampove i daju deci puške, koji nas kritikuju da ćemo da izdamo Kosovo, bune se protiv vraćanja vojnog roka u Srbiji - rekao je Vučić i dodao:

- Na sve to dodaju svakodnevne kritike oko Kosova, a oni su postavili granicu na KiM. Napadaju me, a Jeremić i ostali ispustili su Kosovo. Savest mi je toliko mirna i čista jer znam koliko se borim. Nije moj posao da svaki dan sedim sa kineskom kompanijom i praktično molim da dođu u Srbiju - kaže Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Velizor

23.08.2018 11:49

Ozbiljna zena koja se ne spusta na Vukove provokacije. Ipak je on samo maskota Srbije koji je kao takav neophodan narodu

Stevan Grbic

23.08.2018 11:52

Smešno je porediti Jeremića sa bilo kim starijim od 6 godina.

ana

23.08.2018 11:52

Van pameti je porediti njih dvoje.

Jovana

23.08.2018 12:40

Ana je ozbiljna zena koja se dokazala svojim radom a o ovima iz opozicije ne vredi ni pricati, oni za Srbiju nikada nista nisu uradili.