(VIDEO) MLADENOVAC SE DAVI U VODI! Kiša napravila HAOS, bujica vode šiba u dvorišta, ljudi u ŠOKU!

Autor: Republika

Vesti

30.07.2018

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladenovčanima je dobro poznato da svaka obilnija kiša napravi kolaps u donjem delu grada, tačnije kod autobuske stanice. Velika količina vode se sjuri u taj deo i nekad je nemoguće proći automobilom, a bude otežan i autobuski saobraćaj. Prizori potpoljene ulice kod autobuske stanice su, dakle, postali uobičajeni, ali prizori dvorišta u kojima voda šiba sa svih strana do sada nisu bili slučaj u toj beogradskoj opštini.

Naime, jedan Mladenovčanin požalio se na novonastalu situaciju u njegovom dvorištu uzrokovanu velikom količinom padavinama. Na snimku koji je postavio na društvenoj mreži Tviter može se videti kako bujica vode prolazi njegovim dvorištem.

Budući da se na snimku vidi da je voda prilično duboka i da nosi pojedine premete iz dvorišta pitanje je trenutka kada može ući u kuću i kada sve može prerasti u katastrofu.

Iako nam se čini da su temperature počele da se popravljaju i budu "prave letnje" meteorolozi upozoravaju da će toplije dane pratiti pljuskovi na teritoriji čitave Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading