JEREMIĆ: Narode, gledaj kako sam bogat!

Autor: Republika

Vesti

22.07.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić, ponovo ističe svoje bogatstvo. Od luksuznih hotela i resotorana, preko svog skupog stana, Jeremić na svakom koraku ima potrebu da istakne da je izuzetno imućan.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

To čini gotovo svakodnevno, hvaleći se na društvenim mrežama. Pa čak i kada nije on lično u pitanju, opet ističe kako je svojoj porodici obezbedio luksuzan život.

Tako je i danas na instagramu objavio fotografiju svoje mame i njenih unučića. Ali, Jeremiću to nije dovoljno. On je, na svom profilu, morao da postavi i geolokaciju, da je njegova porodica na skupom mestu u Italiji.

RepublikaFoto: instagram.com/vuk jeremic
Uživa na skupim destinacijama u Italiji

Da njegovoj bahatosti nema kraja pokazuju brojne fotografije ovog političara u pokušaju, koji svako malo narodu pokazuje kako uživa u skupim restoranima na Menhetnu, sa uvaženom svetskom gospodom, te slike sa brojnih putovanja po svetu, a zašto ima potrebu da sav taj luksuz u kome uživa pokazuje svakodnevno, ni on sam verovatno ne zna. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
harama

22.07.2018 11:38

Gledamo koliko je bogat i pitamo se odakle mu?!

Nenad

22.07.2018 12:03

On je politicar iz cistog interesa i na njega ne treba obracati paznju. Bitno je da narod za njega vise nikad nece glasati.

Rajka

22.07.2018 13:06

Narode gledaj koliki sam idijot i bolesnik.

MilijanaLakić

22.07.2018 13:09

Bogat jeste ali pristojan nije, nije nikada ni bio,jadni oni koji se njemu kreću da im on i ostali iz ekipe naprave "bolji život" i preporode Srbiju