ŠIPTAR FATMIR ŠEHOLI: VUČIĆ kontroliše "Severnu Armiju" na KOSOVU!

Autor: Republika

Vesti

06.07.2018

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Instituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmir Šeholi tvrdi da Aleksandar Vučić stoji iza organizacije "Severna Armija"! Ako je to tačno - svaka čast Vučiću!

Foto: Informer/prinscreen

Direktor Instituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmir Šeholi je u emisiji "Info Magazin" TV Klan Kosova rekao da je istraživanje koje je realizovao institut na čijem je čelu došao do podataka koji ukazuju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić preko ministra za odbranu Aleksandra Vulina, direktora kancelarije za Kosovo Marka Đurića i oponenata Liste Srpska sa severa vrši pritisak i ucenjivanje nad pripadnicima Bezbednosnih Snaga Kosova srpske nacionalnosti da napuštaju tu instituciju.

Šeholi je rekao da je danas bio na severu Kosova i porazgovarao sa mnogo ljudi među kojima i sa uglednim profesorima Univerziteta na severu koji su mu rekli da je zastrašujuće kako se ponaša vlast Beograda a i srpski predstavnici Liste Srpska koji ne biraju sredstva da svakog Srbina koji je pripadnik BSK uklone sa te institucije a da pri tom ne diraju nijednog Srbina koji je pripadnik policije Kosova. Jer, oni bi, navodno, trbalo da budu okosnica srpske "Severne Armije" na KiM.

Šeholi je posebno apostrofirao da je njegov Institut uspeo da popriča sa pripadnicima BSK koji su navodno bili izloženi psihičkim torturama od strane pripadnika BiA i MUP Srbije.

Ne znamo da li je Šaholijeva tvrdnja o formiranju "Severne Armije" tačna, ali ako jeste onda samo treba reći: Vučiću, svaka ti čast!, poručuje Inforomer.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
milos

06.07.2018 10:00

Pravi je državnik Vučić, nema šta. Uhvatio se posla i radi, radi... Svaka čast

sale

06.07.2018 10:21

Još jedna u nizu izjava iz Prištine koja ima za cilj destabilizaciju regiona i podizanje tenzija.

sale

06.07.2018 10:24

Vlasti u Prištini ne čine ništa u cilju smanjenja tenzija, već je ovo još jedan od načina da se isprovociraju incidenti u kojima će Srbi na Kosovu i Metohiji biti žrtve.

Mika

06.07.2018 11:31

Šeholi očigledno ima bujnu maštu.