BAHATI PREDSEDNIK OPŠTINE iz žutog tabora PRETIO svilajnačkom privredniku!

Autor: mediagroup.rs

Vesti

28.06.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle obraćanja javnosti svilajnačkog privrednika Slavoljuba Živkovića i iznošenja problema koji ima sa lokalnom samoupravom, prvi čovek grada na Resavi, Predrag Milanović, kadar Borisa Tadića, pozvao ga je telefonom i uputio mu pretnje.

RepublikaFoto: Tanjug/D.ANIČIĆ
Predrag Milanović zastrašuje sugrađane pretnjama

Živković je u medijima izneo urbanistički problem jer je opština Svilajnac davanjem dozvole ozakonila uzurpaciju službenog prolaza. On je dobio dozvolu da izgradi stambeno poslovni objekat u centru Svilajnca, a posle toga otac i sin Dragan i Vladan Milosavljević, vlasnici firme Nova breza, dobijaju dozvolu da na službenom prolazu izgrade ogradu i zagrađuju ulaz u Živkovićev objekat.

- Posle pisanja medija o mom urbanističkom problemu lokalnom samoupravom i porodicom Milosavljević, koja je finansirala političku kampanju Tadićevog SDS, pozvao me je telefonom Pera Milanović, predsednik opštine. Osam minuta je trajao razgovor i osam minuta mi je najgrublje pretio, govoreći da ću da zapamtim, da će da mi uništi posao i da će sve da upotrebi protiv mene zato što mu rušim politički rejting. Rekao sam mu da govorim istinu, da sam uredno dobio građevinsku dozvolu za objekat, a da je on nelegalno dozvolio da Milosavljevići sagrade zid na službenom prolazu. Vladan Milosavljević se poziva da je dao 400 hiljada evra za finansiranje stranke, priča Živković. Tako izgleda represija u režiji Tadićevih ljudi, jer se ozakonjuje nezakonito finansijerima stranke, a pride i preti. -Predsedniku opštine sam rekao da mi ne preti, ali ako bude nastavio da preti, preduzeću sve pravne mere i prijaviću pretnje. Posedujem dokaz da me je pozvao i osam minuta mi pretio - kaže Živković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading