TADIĆEVA SAVETNICA OTKRILA ISTINU O JEREMIĆU: Ovo su njegove laži!

Autor: Republika

Vesti

22.04.2018

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Komad, savetnica za medije lidera SDS Borisa Tadića, potpuno je na Tviteru razotkrila predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića! Jeremiceve priče o njegovoj hrabrosti su čista demagogija. Nisi ti Jeremiću ni za šta izabran u Ujedinjenim nacijama, nego te je Boris Tadic postavio, tvrdi Marina Komad.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Vuk Jeremić

Marina Komad je Tviteru osula paljbu po Vuku Jeremiću! Prvo je napisala da se priča o ujedinjavanju opozicije koristi zapravo za nesmetano samoveličanje i promociju pojedinih lidera opozicije na osnovu iznošenja neistina.

 

 

 

Iz kasnijih tvitova postalo je jasno da je zapravo imala u vidu Vuka Jeremića, te da se o njemu radi kada je u pitanju samopromocija na osnovu neistina i laži. 

U narednom tvitu Marina Komad je Jeremiću poručila da ne obmanjuje javnost pričama da je on zbog svojih kvaliteta izabran za predsednika Generalne skupštine UN, već ga je na to mesto, na osnovu predloga, praktično postavio Boris Tadić. 

 

 

Takođe, ono što je Komadovoj najviše zasmetalo jeste Jeremićeva stalna demagoška priča da je samo on bio protiv izmeštanja dijaloga o Kosovu iz UN pod okrilje EU, piše informer.

Komadova ga je nazvala jeftinim demagogom, a posebno je reagovala na Jeremićeve konstantne priče o njegovoj navodnoj hrabrosti i poručila mu: 

RepublikaFoto: Tanjug
Boris Tadić

- Jeremić ističe svoju hrabrost da zastupa svoj stav uprkos tome što je, kaže, bio izložen velikim ucenama i pritiscima. Pa zašto je bio izložen ako odluka nije zavisila od njega? A ako jeste od njega zavisila, zašto je onda nije doneo? Paradoks...

Komadova na kraju poručuje Vuku Jeremiću: 

- Jeremiću, pričas da si se najoštrije suprotstavljao odluci vlade da se dijalog prebaci u Brisel, ali ne kažeš kako si se to suprotstavljao? Da nisi možda dao ostavku? To bi valjda bilo "najoštrije suprotstavljanje", a ne ostanak u toj vladi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading