PALMA PUTINU DAO ORIGINALAN POKLON!

Autor: Tanjug

Vesti

28.06.2018

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ako bi se dogodilo, kako kosovski Albanci traže, da se u dijalog Beograda i Prištine uključe i Amerikanci, Srbija će tražiti i da se uključi i Rusija", izjavio je u Moskvi predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je predsedniku Rusije poslao originalan poklon.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Marković Palma u Moskvi

On je, u razgovoru sa visokim funkcionerom vladajuće partije Jedinstvena Rusija, Sergejem Železnjakom, istakao da te dve stranke imaju mnogo programskih sličnosti, saopštila je Jedinstvena Srbija.

Zbog toga je predložio da Jedinstvena Srbija i Jedinstvena Rusija potpišu sporazum o saradnji.

- Takođe, Srbija nikada neće uvesti sankcije Rusiji - rekao je Marković i dodao da njegova partija ima odlične odnose sa AKT partijom turskog predsednika Erdogana, a u Austriji sa Slobodarskom partijom Hansa Kristijana Štrahea.

Marković je Jedinstvenoj Rusiji ponudio i 5 hektara zemljišta u jagodinskoj industrijskoj zoni, kako bi ta stranka poslala nekog od ruskih investitora, koji bi otvorio nova radna mesta u Jagodini, a pored zemlje bi dobio kompletne komunalije i logistiku. 

- Predlažem i da četiri ruska studenta već od predstojeće akademske sezone studiraju na nekom od fakulteta u Jagodini - rekao je svom domaćinu Marković.

On je Železnjaku uručio i poklone za predsednika Rusije Vladimira Putina - bokserske rukavice i fudbalski dres na kome piše "Putin Srbija".
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading