VUČIĆ: "BRAĆO, NEMCI, NIGDE VAM NEĆE BITI BOLJE NEGO U SRBIJI!"

Autor: Tanjug

Vesti

21.06.2018

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom polaganja kamena temeljca za fabriku nemačke kompanije ZF u Pančevu, da se radi o najvećoj proizvodnoj investiciji u vrednosti od 160 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

- Dugo vremena smo se nadali ovakvoj investiciji. Već smo razgovarali da posle ovog proizvodnog pogona ZF zaposli dodatnih 100 ljudi u naučno istraživačkom centru. ZF nije fabrika jeftinih delova, već budućnosti - objasnio je on. 

Ukazao je da se radi o prvoj ili drugoj kompaniji po veličini ovog tipa, poželevši im da dugo ostanu u Banatu, Vojvodini i Srbiji. 

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

- Braćo, Nemci, hvala što ste ovde. Ostanite dugo i dođite još. Nemojte da idete nigde drugo. Neće vam nigde biti bolje nego u Srbiji. MI ćemo nuditi bar pet odsto više od svih drugih za investicije. Ostajte ovde što duže i dolazite što više - naglasio je Vučić podsećajući da nemačke kompanije u Srbiji trenutno zapošljavajku više od 47.500 ljudi. 

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

Nemacka firma ZF dolazi u Pančevo sa investicijom od 160 miliona evra, a ta kompanija će, očekuje se, zaposliti više od 1. 000 ljudi. 


U Pančevu ZF otvara fabriku električnih i hibridnih pogona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Boža

21.06.2018 07:56

Nemačke kompanije su naša najveća investiciona baza. Još jedna u nizu novih fabrika koja će doprineti razvoju privrede i ekonomije, i boljem životnom standardu građana Pančeva.

Erika

21.06.2018 07:56

Srbija je sada stabilna i odgovorna zemlja,zahvaljujući našem predsedniku Vučiću i svako ko želi da investira u Srbiju je dobrodošao.

pravnik

21.06.2018 07:59

Tako je, svi su sa svojim investicijama dobrodošli u Srbiji, državu sigurnosti i prosperiteta.

Vera

21.06.2018 08:07

Tako je, što više investicija to je brži razvoj ekonomije!