DOK NE PUSTE KRV NEĆE SE SMIRITI: Srpski tajkuni udaraju po Vučiću i njegovim najmilijima!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

21.06.2018

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se približava rasplet kosovskog pitanja, predsednik Srbije se sve intenzivnije i odlučnije bori da našem narodu u južnoj pokrajini obezbedi pre svega najbolje moguće uslove za život i budućnost njih i njihove dece i da sačuva dostojanstvo našoj državi i našoj naciji.

RepublikaFoto: Tanjug
Najprljaviji talog neće stati dok ne naudi predsedniku

Da preokrene točak istorije koji su njegovi prethodnici u našoj državi nažalost gurali u korist Albanaca i međunarodne zajednice. I dok Vučic radi i bori se, trpi brojne udarce od prebogatog albanskog lobija, ali i od međunarodne zajednice, sa kojom ne možemo u konflikt, jer je isuviše jaka. 

I paradoks, ta i takva međunarodna zajednica nam je preko neophodna, zbog investicija i kupovine naše robe. Radi boljitka našeg naroda. 

I, kad se sve to uzme u obzir, čovek bi rekao nije mu lako, ali makar je svako u Srbiji jedinstven u tome da se Vučiću sada mora pomoći i da mu se moraju čuvati leđa u ovoj odsudnoj borbi. 

Međutim, ne lezi vraže. Narod, običan, pošteni narod, većinska Srbija, jeste uz Vučića. Ali oni koji imaju moć, koji bi mogli više od toga da mu pomognu, oni koji imaju medije, uticaj, moć, oni su kao po komandi, razulareno, upravo sada, poslednjih dve nedelje, ko sumanuti krenuli u najjači napad na predsednika naše Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Izmišljotine im nisu strane...

Ne u napad, nego u svakodnevno kidanje, kao pobesneli psi, udarajući njega lično, ali i njegove najmilije. Aleksandra Vučića optužili su da je zatrovao vodu u Beogradu! Zaplašuju narod! Pa kad se ispostoavilo da je to laž koja je izazvala haos, onda su rekli "Ma, mi smo se malo zezali sta ima veze"!

Zatim, tog istog našeg predsednika, Aleksandra Vučića, optužili su za otmicu i ubistvo novinara!! Hej, ne samo za otmicu, nego i za ubistvo! I danima su tražili odmazdu, tražili su Vučićevu glavu. Glavu za glavu! A onda se Cvetković pojavio, tako što je država Srbija na potragu potrošila pola miliona evra! 

Pojavio se živ i zdrav, bezobzirno petljajući i lažući. Pa su se oni koji su tražili Vučićevu krv, odmah preokrenuli, počeli da komentarišu "Ma, Cvetković je budala, lažov, nije on novinar". 

E ako nismo uspeli s trovanjem vode i ubistvom novinara, red je da mu opet udarimo na prodicu, to je bio zaključak prebogatih opozicionara - od Jeremića (koji je pod istragom međunarodnih organa), preko tajkuna Đilasa, do Jankovića koji se ceo život bogatio na račun države! Dakle odluka je doneta, ide se na porodicu! 

Prvo se po obicaju napada brat Andrej, ali pošto nemaju vremena i treba Vučića jako da zaboli, prvo se gađa u najbolniju metu, sina Danila. 

I krećemo, idu naslovi koordiniranom akcijom u istom sekundu na šiptarskim i srpskim medijima!! Danilo Vučic u Rusiji navija za Srbiju u društvu ubica!! Pa otkud to Šiptari znaju ko su ubice?!

Foto: gazetaexpress.com/printscreen

Ali ne, nema tu istine niti je bitna. Danilo je kriv jer je gledao fudbal, prišla mu grupa navijača i pošto je patriota rekli mu "Evo majica Srbi za Srbe, znamo da si patriota obuci majicu da se slikamo". Pa ko bi to bilo gde odbio?! Ko, osim onih koji mrze Srbiju? I zato vest puštaju šiptari odmah kad i Beograd (to dokumentujemo  uz tekst). 

I odmah, čim su Šiptari preterali za količinom tekstova, odmah isti momenat ta priča nestaje! Nema više Danila sa ubicama. Ali, nema kraja udarcima! Odmah zatim, idemo na brata! 

Foto: gazetaexpress.com/printscreen

Sud, srpski sud, oslobađa one koji su Andreja Vučića na pravdi Boga u direktnom tv prenosu odvalili od batina?! Sudije koje su postavili Jeremić, Đilas i njihova vlada oslobađjaju one koji su krvnički tukli Andreja Vučića!

Da nastavljamo tekst?!? Jel’ ima potrebe? Jel’ treba da kažemo kako će već u nedeju napasti Vučića da nije branio Srbiju u Briselu onako dobro kako što su oni koji su izgubili Kosovo?!? Jel treba da pišemo dalje? Jel treba? Narode, Vučić osim tebe nema nikoga. A ovi se neće smiriti dok mu ne puste krv! Narode, da li shvataš da Vučiću osim tebe niko više nije ostao?!?!

A Vučiću niko osim naroda i nije potreban. Jer, narod , to su njegovi najmiliji.

Bando, udarajte mu na porodicu, izdržaće. Ali mu ne dirajte više u narod koji ste dugo uništavali. Narod, to su Vučićevi najmiliji, nemojte da ste se usudili da mu narod više ikada dirate! To vam neće oprostiti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Dragana

21.06.2018 07:28

Koji bednici, sve su oni u narodu izgubili i zato su pobesneli jer narod nece dozvoliti da iko dira njihovog legalno izabranog predsednika koji stvara bolji zivot u Srbiji.

Davor

21.06.2018 07:33

Neka rade nesto pametno osim sto diraju coveka i njegovu porodicu.

Maša

21.06.2018 07:40

Ovih nekoliko poslednjih dana stvarno mnoštvo nelogičnih događaja,nešto se dešava,ali nesumnjam u predsednika i njegov tim da će stati na put svemu ovome.

davor

21.06.2018 07:41

Cinjenica je da je predsednik jaka osoba i da ce izdrzati sve ove podmukle napade, pitanje je samo dokle ce narod koji mu je dao podrsku cutati i gledati sve mirno sa strane, dok ga placena srpska opozicija bezobzirno napada, vredja, blati, a sve u zelji da samo dodje na vlast...