NOVI LIDER OPOZICIJE: Pajtićev bivši dečko

Autor: Republika

Vesti

20.06.2018

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar magazina "Tabloid" Đorđe Višekruna, koji se ne libi se da u svakom trenutku javno izvređa predsednika i njegov rad, upućujući mu najcrnje uvrede, ima ambiciju da postane lider opozicije.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Đorđe Višekruna

Višekruna je inače bivši Pajtićev dečko, što potvrđuje i njegova ispovest iz 2014. godine u kojoj govori da mu je dotični političar oduzeo nevinost i ostavio. 

Foto: Privatna arhiva
Naslovna strana nedeljnika "Afera" iz 2014. godine

On je sada u svojim nastupima protiv Vučića postao još žešći i sudeći po onome što izjavljuje, Višekruna je odlučan da stvori opoziciju.

U prilog tome govori i fotografija nekakvog sastanka opozicije koju je Višekruna objavio i sa ponosom istakao kako je baš on uspeo da okupi opoziciju da sedne i razgovara za isti sto.  

Foto: Privatna arhiva
Okupljanje opozicije zahvaljujući Višekruni

Pored ovoga Višekruna svaki dan objavljuje rat nekakvoj diktaturi koju je umislio u svojoj glavi i bez blama izjavljuje da bi trebalo vratiti smrtnu kaznu. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading