EVO ŠTA JE VUČIĆ PORUČIO ONIMA KOJI ŠIRE DEZINFORMACIJE!

Autor: Republika

Vesti

15.06.2018

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će svi koji šire lažne vesti i uznemiruju građane Srbije, kao što je ona sa nestalim novinarom Stefanom Cvetkovićem, koji je pronađen živ i zdrav, ili ona oko zatrovane vode u Beogradu, odgovarati za to.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Vučić je to rekao na konferenciji za novinare odgovarajući na pitanje da li će neko odgovarati zbog takvih stvari.

- Tu priču ćemo da ustanovimo tek, ko je sve smislio. Mi se ne igramo sa našim narodom, ja nisam spavao dve noći, a ko se igrao sa našim narodom to ćemo tek da utvrdimo. Kao i ko se igrao sa vodom zatrovanom - rekao je Vučić. 

Precizirao je da je ustanovljeno da je u tu priču sa vodom umešano osam lica. 


Poručio je da će sva lica koja su učestvovala u vezi širenja lažnih vesti oko nestalog Cvetkovića, "sa ili bez Cvetkovića", što će se tek ustanoviti, biće provedena pravdi, "kao i ona koja budu tukla bila koga i budu zaustavljala autoputeve, međunarodne putne pravce...".

- Čestitam im na svemu tome što su izmišljali i činili protiv svoje države. Mi ćemo da se ponašamo odgvorno, a oni neka nastave da se ponašaju na isti način - naglasio je predsednik Srbije. 

Sada će, primetio je, još da ispadne da je nestso Nebojša Stefanović dogovarao sa novinarem Cvetkovićem, rekao je Vučić i ponovio da Cvetković ima "veoma čudnu priču" koja se proverava. 

"Ne verujem u nju, ali je proverevamo i proveravaćemo sve što je rekao od A do Š", rekao je Vučić. 

Poručio je građanima Srbije da mogu mirno da spavaju, a onima koji svašta pričaju da "mogu da idu na službene puteve i uživaju u suncu Makedonije, i u šopingu u Njujorku ili Istanbulu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Lena

15.06.2018 15:44

Za svaku laz koju su izgovorili, treba da odgovaraju!

Luna

15.06.2018 15:48

Te koji sire lazne vesti treba sankcionisati.

Gavrilo

15.06.2018 15:49

Niko neće da destabilizuje Srbiju , mi smo stabilni i sigurni.

Preda

15.06.2018 15:59

Opozicija je danas pokazala da nema ni ono malo trunke dostojanstva.Ne biraju sredstva kako bi izazvali nemire u nasoj zemlji.Kao da nam nije dovoljno tih prokletih nemira.