Počelo suđenje TAJKUNU: JEREMIĆ SE UNERVOZIO DA HO NE PROPEVA

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

12.06.2018

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv tajkuna Patrika Hoa, juče je u Americi počelo saslušanje. On je uhapšen zbog pranja novca i milionske korupcije, a njegovo hapšenje najviše je pogodilo njegovog poslovnog partnera Vuka Jeremića.

žRepublikaFoto: Tanjug/AP
Patrik Ho

Jeremić je u panici jer ne zna da li će Ho propevati nešto i o drugim poslovima u zamenu za slobodu, pa je u strahu da će se njegov poslovni partner možda nagoditi i propevati o parama koje je uplaćivao bivšem predsedniku Skupštine UN.

 A to bi, realno, bio najveći ulov za američko tužilastvo!

U paničnom stragu da će ga Patrik Ho otkucati, Jeremić je naredio svojim sledbenicima da po svaku cenu zapale Srbiju. Jer, bolje da gori Srbija, nego da izgore moji milioni, rekao Jeremić saradnicima!

Jeremić, koji je pijuckajući kafu na Menhetnu odlučio da preko grupice svojih simpatizera kazni narod Srbije zato što mu ne veruju i što ga ne voli, u međuvremenu je pobegao iz Njujorka posle hapšenja još jednog u međunarodnoj korupcionaskoj aferi, Emilija Lozoje, i redovno na tviteru objavljuje kako se raduje kolapsu u saobraćaju, a njegova stranka se hvali objavljujući prizore pravog pakla na beogradskim ulicama i srpskim putevima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Sasa

12.06.2018 07:07

Tesko Vuku ako ovaj tajkun propeva.

aca

12.06.2018 07:36

@Sasa - Naravno da ce pevati i te kako.

zaza

12.06.2018 08:02

@aca - Hajde da vidimo polako sta je sve Vuk radio i odakle se obogatio.

Predrag

12.06.2018 07:09

Normalno, ko zna sta je sve radio.