JOVANOV, SNS: Đilas i Šolak bi da nastave sa gušenjem medija

Autor: Tanjug

Vesti

05.06.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov ocenio je danas da se obelodanilo ono što je građanima Srbije odavno jasno - da su medijski tajkuni i politički partneri Dragan Šolak i Dragan Đilas, pokazali jasnu nameru da zagospodare medijskim prostorom Srbije i nastave gušenje medija.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

- Danas se obelodanilo ono što je građanima Srbije odavno jasno - dva najveća medijska tajkuna i politička partnera, Šolak i Đilas, pod plaštom utapanja Đilasove Dajrekt medije u Šolakovu Junajted mediju, otvoreno su pokazali jasnu nameru da udruženo zagospodare medijskim prostorom u Srbiji, kako bi nastavili svojim medijskim mašinerijama direktni napad na zdrav razum građana Srbije - rekao je Jovanov. 

Jovanov je to rekao na pitanje Tanjuga kako u vrhu SNS komentarišu to da Direct Medija postaje deo United Medije i poručio: 

- Očigledno je da je jedini cilj ovog medijskog utapanja da sutra sednu u fotelje vlasti i nastave onde gde je Đilas stao - politiku pljačke i gušenja svih slobodnih medija - zaključio je Jovanov. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
avanturista

05.06.2018 17:33

mora se to sprečiti

albert kami

05.06.2018 21:20

@avanturista - Narod im nikada vise nista nece verovati ni Đilasu ni pajtosu.

sasa

06.06.2018 05:25

@avanturista - Tako je..Na sve nacine se to mora spreciti

Pera

05.06.2018 17:43

Djilas je otpad srpske politike