VUČIĆ ODGOVORIO JEREMIĆU: Nisam se uplašio!

Autor: Tanjug

Vesti

04.06.2018

16:52 >> 17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da stoji iza svega što je rekao za Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića i upitao kako bi neko na pošten način za pet godina vlasti zaradio 25 miliona evra, ili zašto strane ambasade i zbog čega uplaćuju Jeremiću, kao ambasada Katara i to ne u Beogradu, nego iz Berlina, 200.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
Odbrusio političkim protivnicima: Aleksandar Vučić

- Sve što sam rekao je apsolutna istina - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.

Kako je naveo, to što neko ima 25 miliona evra, koje je sam prijavio, a o čemu je pisala istraživačka mreža Krik, a ne on, normalno je samo onima koji samo u milionima i stotinama hiljada evrea razmišljaju... 

Dodao je da je 2007. godine, kada je ušao u vlast, Ðilas prijavio stan, sat, ženinu nekretninu i 70.000 evra.

- Odakle, bre, 25 miliona evra između 2007. i 2012. godine - zapitao je Vučić i dodao: 

- Je l' to pošteno stečeno? Pa, lopovlukom, nego kako - primetio je.

Vučić je, govoreći o Jeremiću, rekao da su svi sa slike na kojoj se nalazi Jeremić, sem njega, pohapšeni. 

- Svi oni lopovi, a samo on pošten...? - zapitao je predsednik Srbije i naveo da je očigledno i jasno da je reč o međunarodnoj kriminalnoj organizaciji i "lopovskoj bandi". 

- I sada kažu ''tužićemo te - Vučiću" nastavio je predsednik Srbije i dodao, ironično, da se "strašno uplašio":

- Vi ćete, lopovi, meni da sudite - nagalsio je Vučić i podvukao da on nema 25 miliona evra, niti mu je ambasada Katara iz Berlina na račun prebacila 200. 000 evra i više. 

- Zamislite da meni ambasada Katara prebaci 200. 000 evra...Ili bilo koja ambasada - rekao je Vucicć i upitao za koje je poslove to urađeno. 

- Da narod zna kakve su to lopuže - tražili su od mene po 50 i 100 miliona da im platim. Odakle meni taj novac? Oni naučili sve u milionima...nema desetine hiljada dinara ili evra. Sve samo desetine i stotine miliona, manje od toga ne konzumiraju. To im je sitniš - zaključio je Vučić.

Upitan ima li komentar na to što neki mediji prenose da su Siniša Mali i Irena Vujović nezadovoljni odlukom SNS da kandidat stranke za gradonačelnika bude Zoran Radojicćić, Vučić je Malog upitao: Siniša, jesi kukao negde?

- Možda i jesi ali nećeš sad da kažeš... - našalio se.

Istakao je, međutim, da koliko zna nije bilo nikakvih negodovanja u tom smislu, a kad je reč o Ireni Vujović, rekao je da je ona u svakom slučaju budućnost Srpske napredne stranke i svakako osoba koja će igrati važnu ulogu i u budućnosti Srbije. 

- Nezadovoljstva mislim da nije bilo, a Ireni preostaje samo da savlada još neka znanja i ona svakako predstavlja budućnost SNS i važnu osobu u budućnosti Srbije - naveo je Vučić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Darko

04.06.2018 17:31

Imace prilike da dokaze odakle su sve te njegove mutne transakcije i ko u Americi stoji iza toga. Vuce, vuce!

sasa

05.06.2018 06:42

@Darko - Kako ce to opravdati jeda takav politicar.

boginja

04.06.2018 17:32

Jao Jeremicu, neiscrpni covece, snago moja koja mi ulepsavas dan. hahah. Da li si ti normalan lik, da tuzis ii opet se hvalis time? Covece ja kapiram da su ljudi povuceni iz politike, ali ti se nedas , znaci posto poto. Isuse, ti si lud lik. Ja cu tebe na kraju da tuzim za uznemiravanje novina. haha

Milana

04.06.2018 17:34

Jeremic je obicini strani placenik sta ima onjemu da pricamo