VULIN O MUČKOM NAPADU NA SRBE U STAROM GRACKOM: Pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe sa KiM

Autor: Tanjug

Vesti

30.05.2018

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na vest RTK 2 o napadu Albanaca na Srbe u Starom Grackom reagovao je večeras ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenom da Albanci pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe sa KiM.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vulin

- U Starom Grackom gde su streljali srpske žeteoce Albanci sada napadaju šestomesečne bebe i hapse Srbe kada se usude da brane svoju decu. U mestu gde ubice šesnaestogodišnjeg srpskog žeteoca i njegovog oca nisu kažnjene sada pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe - izjavio je Vulin u Bukureštu gde boravi na poziv rumunskog kolege komentarišući poslednji u nizu napada na Srbe na KiM.

- Da li će i sada zatražiti da obe strane pokažu uzdržanost, da li šestomesečna beba treba da pokaže uzdržanost i da tiše plače dok tuku i nju i njenu majku. Šta treba da se desi da već jednom tvorci tzv. nezavisnosti KiM obuzdaju nasilje svog projekta. Pošto je međunarodna zajednica ćutala na ubistva Srba, na pljačke i kamenovanja Srba, sada može da sluša plač srpske dece - rekao je ministar Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
aca

31.05.2018 06:43

Sramota je sto se siptari obracunavaju sa decom,i to sa bebama od 6 meseci,gde je tu mozak?

doktor

31.05.2018 06:44

Siptarima izgleda nije dosta pa i na decu udaraju i hapse neduzne,a napadace stite i cuvaju.

GajbexG

31.05.2018 06:47

Na zalost mi se cini da se siptari nece tako lako smiriti.Samo se nadam da ce neko iz medjunarodne zajenice malo ozbiljnije reagovati.

Sara

31.05.2018 06:47

Ovo je strašno, zločinci treba da odgovaraju, dosta ćutanja više!