ĐURIĆ: Jeremić da kaže kakve protivusluge je NUDIO SVOJIM FINANSIJERIMA!

Autor: Tanjug

Vesti

29.05.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS, Marko Ðurić, izjavio je danas da očekuje da Srbija pomogne inostranim istražiteljima da se sva nepočinstva i nezakonite radnje Vuka Jeremića, ukoliko ih je bilo, do kraja rasvetle.

RepublikaFoto: Tanjug/J. Pap
Marko Đurić

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Ðurić kaže da je međunarodno klupko laži, korupcije i kriminala, u koje je, kako se čini, umešan i Vuk Jeremić, počelo da se odmotava, a negiranjima, pravdanjima i njegovim agresivnim napadima na vladu i predsednika Srbije ne može se sprečiti da istina ispliva na videlo. 

- Vuk Jeremić duguje javnosti odgovore na pitanja o prirodi njegovih odnosa sa međunarodnim korupcionaškim lancem koji se ovih dana suočava sa postupkom pred američkim pravosuđem - naveo je Ðurić.

Podsetio je da srpskoj javnosti Vuk Jeremić pre svega duguje objašnjenje o poreklu novca kojim je finansirana njegova basnoslovno skupa kampanja uoči poslednjih predsedničkih izbora. 

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Vuk Jeremić

Takođe, podsetio je da naša javnost zaslužuje da zna kakve je protivusluge Jeremić obećao svojim poslodavcima i finansijerima, jer milionski iznosi se nigde u svetu ne dobijaju na lepe oči. 

- Građani su Jeremića odavno diskvalifikovali iz političkog života ostavljajući ga na nivou statističke greške, ali ovde ulog nije samo njegova politička budućnost, koje očigledno nakon ovoga više ne može biti, već i reputacija naše države, budući da je on svojevremeno obavljao visoku državničku funkciju - naveo je Ðurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
pravnik

29.05.2018 12:10

Uskoro će se i to otkriti, a i biće kažnjenih.

hana

29.05.2018 12:26

Do kraja ispitati slucaj Jeremica.

sasa

29.05.2018 12:27

Samo polako, na kraju sve se to sazna!

Milovan

29.05.2018 12:45

Jeremić nikada neće reći koje je protivusluge nudio svojim finansijerima, ali će to njegovi finasijeri da iznesu na svetlo jer će svako sebe štititi, i boriće se svako da bude na slobodi i tada će se sve saznati.