(VIDEO) JEREMIĆ NASTAVLJA DA SE BAHATI PO NJUJORKU!

Autor: Republika

Vesti

10.05.2018

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić, lider Narodne Stranke koji sebe predstavlja kao velikog i obaveštenog stručnjaka za politiku i velikog borca za prava radnika, zapravo se ponaša i dalje kao prebogati tinejdžer, koji celom svetu i svima koji ga znaju, mora da pokaze koliko je bogat i šta mu je sve obezbeđeno u životu.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

S jednom malom razlikom, Vuk Jeremić se obogatio baveći se politikom, tako što je svoju ministarsku, a kasnije i poziciju u UN (na koju ga je predložila Srbija), iskoristio da dođe do ogromnih para. 

I tako, lažni veliki borac za prava radnika i naroda, prvo je na svom instagramu sinoć podelio fotografiju sa večere u preskupom i jednom od najboljih restorana na Menhetnu, o čemu smo sinoć pisali. 

Ali, to mu nije bilo dovoljno kao poruka svojim pratiocima, jer je imao potrebu da im jasno stavi do znanja koliko mu je dobro u životu. Otišao je na koncert Bon Džovija u Medison Skver Garden, što bi za čoveka koji se normalno ponaša, bilo da je političar, ili bilo šta drugo, bilo sasvim ok, naravno. 

Nije problem u koncertu. Problem je što je bahati Jeremić svakodnevno u svojim epizodama pokazivanja bogatstva, skupih putovanja, restorana, vožnje brzim kolima itd.

I, nakon večere u preskupom restoranu na Menhetnu, koji ima i čuvenu Mišlen preporuku (što znači da su i cene paprene), Jeremić u direktnom prenosu sa koncerta svojim biračima poručuje: "Ovo je moj život i to je sad ili nikada, neću večno živeti”. 

Drugim rečima, on je sasvim uveren da ima apsolutno pravo na bahaćenje i rasipanje, trošeci novac koji je zaradio na račun Srbije, piše Informer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
momo

10.05.2018 07:38

Kad potroši novac eto ga da uzme još

Sladja

10.05.2018 07:40

Navikao covek da zivi na visokoj nozi,nece jos dugo.

pravnik

10.05.2018 07:42

Ima se može se.

sasa

10.05.2018 09:12

@pravnik - Ovako uziva vodja narodne stranke a narod jedva prezivljva sramota.