TADIĆEVA PORTPAROLKA MARINA KOMAD ŽESTOKO PO ĐILASU

Autor: Republika

Vesti

09.04.2018

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Komad, savetnica za medije bivšeg predsednika i lidera Socijaldemokratske stranke (SDS) Borisa Tadića, žestoko je napala nekadašnjeg gradonačelnika Beograda i Tadićevog saborca Dragana Đilasa.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

U seriji tvitova, ona je kritikovala ideju o takozvanom Savezu za Srbiju, koji je nedavno lansirao Đilas.

- Šta Đilas misli kada kaže"da se pridruže i manje stranke". A koja je to sada "velika" stranka u projektu tog saveza? PSG koja nije ni stranka nego pokret i NS koja nijednom nije samostalno ni izašla na izbore, a Jeremić u zenitu osvojio 5%? Kako su to drugi mali, ako su to veliki? - navela je između ostalog Komad.

 

 

Pored toga ona je u Đilasovoj ideji videla i sledeći problem.

- Način na koji je Đilas predstavio Savez za Srbiju nije ideja ujedinjenja opozicija, već preslikavanje te ideje na promenu imena i načina funkcionisanja jedne koalicije. A ako je to ujedinjena opozicija, pa onda je već nastupila na bg izborima. I izgubila - precizirala je ona.

 

 

Konačno, ona je još jednim tvitom na ovu temu Đilasa posredno optužila za korumpiranost.

- Zar nije Đilas poslednji koji bi na svoj profil trebalo da kači tekstove o tome kako bi iz politike trebalo da se povuku oni koji su kompromitovani vršenjem vlasti? Zar to za čoveka koji se u politiku vratio kao BIVŠI GRADONACELNIK na BG izborima nije marketinški pogubno? - istakla je Komad.

 

 

Na kraju, sudeći po onoj narodnoj da "Što se grbo rodi, vreme ne ispravi", teško da će i ovaj pokušaj opozicije da se ujedini završiti bolje nego kao i prethodni - potpunim fijaskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
Vesna

09.04.2018 18:26

Xaxaxa počeli su međusobno da se svađaju, smešni su.

Hana

09.04.2018 20:18

@Vesna - Opozicija je pravi cirkus.

Zoran

09.04.2018 18:33

Toliko o nasoj opoziciji, nikad se ti nece sloziti u taj savez.

Sandra

09.04.2018 18:35

Tako to izgleda kad se opozicija pokaci.