PREŽIVEO UKRAJINSKU GOLGOTU BEZ HRANE I VODE, PA STRADAO NA GRANICI SA BUGARSKOM: Ko je tragično nastradali kamiondžija Vladimir Belić

Autor:

Vesti

02.03.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agonija na ukrajinskoj granici

PREŽIVEO UKRAJINSKU GOLGOTU BEZ HRANE I VODE, PA STRADAO NA GRANICI SA BUGARSKOM: Ko je tragično nastradali kamiondžija Vladimir Belić

Foto: DRUSTVENE MREŽE

Danas je na graničnom prelazu Kalotina u Bugarskoj stradao 26-godišnji kamiondžija Vladimir Belić, poreklom iz Čačka. Ova vest je duboko potresla njegove kolege i prijatelje, koji se večeras opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Foto: DRUSTVENE MREŽE

Vladimir Belić

 


Vladimir Belić je postao poznat javnosti nakon što je zajedno sa drugim kamiondžijama iz Srbije, Belorusije i drugih zemalja preživeo agoniju na ukrajinskoj granici u Jagodinu. Naime, carinske vlasti Ukrajine nisu im dozvolile izlazak iz zemlje, te su bili primorani da 20 dana provedu bez hrane, vode i na kraju čak i nafte u hladnim kabinama kamiona. Na kraju su ih pustili da pešice pređu granicu, dok su im kamione, robu i dokumenta oduzeli.
Republika

Foto: DRUSTVENE MREŽE

Vladimir Belić

 


Oproštaj od omiljenog kolege

Vladimir Belić je bio omiljen među kolegama, uvek spreman na šalu i pesmu, dobronameran i uvek pravi "drug na drumu". Stoga ne čudi što je stekao prijatelje širom Evrope i sveta, svih vera i nacija. Njegova smrt je izazvala veliku tugu među vozačima, a na društvenim mrežama se javljaju saučešća kako od Muslimana, Bošnjaka, Hrvata, Srba, Makedonaca, tako i od pripadnika drugih država koje je Vladimir poznavao.

 


Tragičan kraj zbog tehničkog problema

Prema nezvaničnim izjavama vozača, Vladimir je izgubio život zbog tehničkog problema na kamionu. Njegova kolega je naveo da je izašao iz kabine da prošeta, ali je ručna kočnica izgleda popustila i prignječila ga na drugo vozilo. Dodatno, nekoliko puta je zabeleženo samostalno pokretanje vozila zbog navodne nesigurnosti električne ručne kočnice.

Republika

Foto: DRUSTVENE MREŽE

Vladimir Belić

 


Poslednji pozdrav gospodinu vozaču

Prijatelji i kolege se opraštaju od Vladimira rečima hvale, ističući njegovu veseo duh, pozitivnu energiju i ljubav prema muzici. On je uvek nosio gitaru na putovanjima i umeo je lepo da zapeva, čime je uveseljavao svoje kolege tokom dugih čekanja. Njegovi prijatelji ga pamte kao gospodina vozača, punog džentlmenskih manira, koji je umeo da svira nekoliko instrumenata, peva na svetskim jezicima i recituje stihove koje je sam napisao.

Vreme i mesto sahrane Vladimira Belića biće naknadno objavljeni, a njegova smrt ostavlja prazninu među kolegama i prijateljima širom Evrope.

(KURIR)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading