TRAGIČNA VEST, UMRO GORAN VUČETIĆ: Heroj sa Košara iz Malog Zvornika izgubio bitku sa teškom bolešću

Autor:

Vesti

24.01.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski junak Goran Vučetić iz Malog Zvornika izgubio je bitku sa teškom bolešću.

TRAGIČNA VEST, UMRO GORAN VUČETIĆ: Heroj sa Košara iz Malog Zvornika izgubio bitku sa teškom bolešću

Foto: facebook


 Nažalost, nedavno mu je dijagnostikovan tumor na želucu, koji je zatim metastazirao na krvne sudove. Vučetić je bio poznat po svojoj hrabrosti i junaštvu tokom ratovanja na Košarama, gde je ranjen čak dva puta, zbog čega je ostao sa trajnim posledicama, poput ruke u šipkama.

**Teška sudbina heroja**

Iza hrabrog borca ostala je supruga i dvojica maloletnih sinova. Porodica je trenutno u teškoj materijalnoj situaciji, živeći kao podstanari. Njihova priča budi saosećanje i pokazuje koliko je važno pružiti podršku porodicama heroja koji su se žrtvovali za svoju zemlju.

 

 


**Pamćenje heroja**

Goran Vučetić će zauvek ostati upamćen kao simbol hrabrosti i odanosti svojoj zemlji. Njegova žrtva i borba na Košarama, kao i posledice koje je pretrpeo, predstavljaju primer izuzetne hrabrosti i odlučnosti u teškim vremenima.

**Podrška porodici**

Ova tužna vest potresa mnoge ljude širom zemlje, ali isto tako budi i želju da se pruži podrška porodici heroja. Mnogi se nadaju da će društvo prepoznati značaj podrške porodicama ratnih veterana i heroja, te pružiti neophodnu pomoć kako bi se olakšao teret koji nose.


Goran Vučetić je primer hrabrosti i požrtvovanosti, a njegova borba i žrtva će zauvek ostati deo istorije. Važno je da se sećamo i poštujemo takve junake, ali takođe i da pružimo podršku njihovim porodicama u teškim trenucima. Neka Goranov primer hrabrosti bude podsticaj svima da cene i neguju vrednosti požrtvovanosti i solidarnosti u društvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (1)

Loading
Re

27.01.2024 18:48

Jel ima neki br.žie.računa