OVO MORATE DA VIDITE! Vesić sa radnicima na terenu duboko u noć! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Vesti

19.01.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić sa radnicima održava saobraćajnice tokom snežne noći

OVO MORATE DA VIDITE!  Vesić sa radnicima na terenu duboko u noć! (VIDEO/FOTO)

Foto: Facebook/Горан Весић


Večeras, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, pridružio se vrednim radnicima koji su posvećeni održavanju auto-puteva i brzih saobraćajnica tokom snežne oluje. Na svojoj Fejsbuk stranici, podelio je fotografije sa terena i istakao važnost njihovog napornog rada.


Intenzivne aktivnosti na auto-putevima

Vesić je istakao da će čitave noći na auto-putevima biti angažovano 99 kamiona koji će čistiti sneg, uz dodatnu podršku od 36 manjih kamiona i 36 utovarivača. Takođe je istaknuto da je već posuto skoro stotinu tona soli kako bi se obezbedila bezbednost i prohodnost saobraćajnica tokom snežnih padavina.

- Večeras sam sa našim vrednim radnicima koji održavaju naše auto-puteve i brze saobraćajnice. Čitavu noć na našim auto-putevima biće 99 kamiona koji čiste sneg, a na terenu je još 36 manjih kamiona i 36 utovarivača. Već je posuto skoro stotinu tona soli. Skoro dve stotine radnika, kao što je Duško u čijem kamionu sam bio i koji već 22 godine održava deonicu auto-puta od Bežanije do Bubanj Potoka, biće na terenu čitavu noć.

Njima dugujemo veliku zahvalnost za posao koji rade, napisao je na svom fejsbuk nalogu ministar Vesić.

 


Posvećenost i iskustvo radnika

Posebno je istaknuta posvećenost i iskustvo radnika, poput Duška, koji već 22 godine održava deonicu auto-puta od Bežanije do Bubanj Potoka. Sa preko 200 radnika koji će biti angažovani tokom noći, Vesić je naglasio da im se duguje velika zahvalnost za njihov posvećen rad.

Ovom prilikom, Vesić je prepoznao napore i angažovanje radnika koji rade u teškim vremenskim uslovima kako bi održali saobraćajnice prohodnim i bezbednim za sve učesnike u saobraćaju. Njihov trud i predanost su od ključnog značaja u očuvanju funkcionisanja saobraćajne infrastrukture tokom nepovoljnih vremenskih prilika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading