SKANDALOZNE REČI HODŽE IZ KOZARCA: Sramotne izjave o Srpskoj pravoslavnoj crkvi i Svetom Savi!

Autor:

Vesti

14.01.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amir Mahić se ponovo obraća o praznicima pravoslavnih Srba

SKANDALOZNE REČI HODŽE IZ KOZARCA: Sramotne izjave o Srpskoj pravoslavnoj crkvi i Svetom Savi!

Foto: YouTube/Printscreen


Amir Mahić, glavni imam Islamske zajednice u Kozarcu, Prijedoru, nije stran javnom izražavanju svojih stavova o praznicima pravoslavnih Srba. U nedavnoj propovedi, održanoj 12. januara u džamiji, Mahić je ponovo skrenuo pažnju na ove praznike, nazivajući Pravoslavnu novu godinu "tamo nekom". U svom obraćanju, Mahić je istakao pokušaje zastrašivanja muslimana Bošnjaka i njihovo obeshrabrivanje, ali je isto tako naglasio hrabrost i nepokolebljivost bošnjačkog naroda.

**Kritika praznovanja pravoslavnih praznika**

Mahić je istakao da su praznovanje pravoslavnih praznika i drugi elementi često praćeni pokušajima zastrašivanja muslimana Bošnjaka. On je naglasio da bošnjački narod pokazuje hrabrost time što živi i ostaje uprkos ovakvim pokušajima zastrašivanja. Svoje viđenje situacije, Mahić je izneo i kroz kritički osvrt na praznovanje Božića i Nove godine, ističući da su ti praznici popraćeni pokušajima zastrašivanja i obeshrabrivanja.

**Kontroverze iz prošlosti**

Ovo nije prvi put da je Amir Mahić izazvao pažnju javnosti svojim stavovima. Prethodnih godina, on je izazvao kontroverze svojim negativnim izjavama o Srpskoj pravoslavnoj crkvi i Svetom Savi. Njegove izjave su izazvale burne reakcije, a Mahić je čak bio saslušan u policiji zbog sumnje da je podsticao na nasilje i mržnju.

Uprkos kontroverzama, Mahić ostaje istaknuta ličnost u Islamskoj zajednici u Kozarcu i nastavlja da iznosi svoje stavove javno, čime privlači pažnju kako lokalne zajednice, tako i šire javnosti.

Kao novinaru, očigledno je da Amir Mahić izaziva pažnju svojim izjavama i stavovima, te će njegove buduće aktivnosti sigurno biti praćene i komentarisane.

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Gideon

14.01.2024 22:00

Budaletina !