DEČAK IZ KOSOVSKE MITROVICE NAPISAO PISMO DEDA MRAZU: Srce će vam se slomiti, dok druga deca hoće igračke, ovaj mališan želi samo OVO

Autor:

Vesti

01.01.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pismo devetogodišnjeg dečaka iz Kosovske Mitrovice Deda Mrazu

DEČAK IZ KOSOVSKE MITROVICE NAPISAO PISMO DEDA MRAZU: Srce će vam se slomiti, dok druga deca hoće igračke, ovaj mališan želi samo OVO

Foto: Instagram/БУНТ је стање духа, NEmanja Pančić


Na društvenim mrežama nedavno se proširilo pismo devetogodišnjeg dečaka iz Kosovske Mitrovice, upućeno ni manje ni više nego Deda Mrazu. U moru želja za igračkama i poklonima za Novu godinu, ova dečakova želja se izdvojila - on želi samo da ostane u Kosovskoj Mitrovici. Pismo je dirnulo mnoge korisnike društvenih mreža, te su ga delili i komentarisali širom interneta.

U pismu, dečak se direktno obraća Deda Mrazu i iznosi svoju jednostavnu, ali duboku želju da ostane u svom rodnom gradu.

"Dragi Deda Mraze, moja novogodišnja želja je da ostanem u K. Mitrovici. Svima si ispunjavao želje, možeš li i meni. Hvala na svemu", stoji u dirljivim rečima koje je ovaj mališan uputio čarobnjaku sa Severnog pola.

 

 


Osim reči, dečak je priložio i crtež koji dodatno naglašava težinu njegove želje. Na crtežu je nacrtan on sam, očigledno tužan i uplakan, pored automobila. Ovaj dodatak pismu dodatno je ganuo ljude, jer je dečak na jednostavan način uspeo da prenese svoje emotivno stanje i koliko mu je stalo da ostane u svom domu.

Ova priča je podsetnik koliko su želje dece često jednostavne i iskrene, i koliko su neki ljudi suočeni sa teškim životnim odlukama. Nadamo se da će ovo pismo dopreti do Deda Mraza i da će se dečakova želja ispuniti na najbolji mogući način.

Reakcije na društvenim mrežama

Nakon što je pismo ovog dečaka postalo viralno, korisnici društvenih mreža su masovno delili njegovu poruku i izražavali podršku. Mnogi su se emotivno odazvali na ovu potresnu priču, ističući koliko je važno da se deca osećaju sigurno i srećno u svom okruženju. Takođe, mnogi su iskazali nadu da će se dečakova želja ostvariti i da će pronaći mir i sreću tamo gde mu je srce.


Ova priča još jednom naglašava koliku ulogu imaju porodica i lokalna zajednica u životu dece. Podrška koju deca dobijaju od svojih najbližih može imati dubok i trajan uticaj na njihovu dobrobit i sreću. Upravo zato je važno da se ovakve priče čuju i da se pruži podrška deci koja se suočavaju sa teškim situacijama.

Kroz ovo pismo, mališan nas podseća da je sreća često povezana sa jednostavnim stvarima - ljubavlju, sigurnošću i pripadanjem. Njegova hrabrost da izrazi svoje emotivno stanje u pismu Deda Mrazu zaslužuje divljenje i pažnju, te bi trebalo da nas podstakne da budemo osjetljiviji na potrebe dece u našim zajednicama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading