NE PROPUSTITE: Novogodišnji TROBROJ Srpskog telegrafa na VEĆEM broju strana!

Autor:

Vesti

28.12.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kioscima od nedelje 31. decembra do 2. januara.

NE PROPUSTITE: Novogodišnji TROBROJ Srpskog telegrafa na VEĆEM broju strana!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/T.Radovanovic/AP Manu Fernandez, E-stock

Srpski Telegraf je pripremio poseban novogodišnji trobroj koji će biti dostupan na kioscima od nedelje 31. decembra do 2. januara. Ovaj specijalni broj će imati više strana nego obično, a donosi brojne interesantne teme i priče.


Porodica Vučić iz ugla koji nikad niste videli



Jedna od ekskluzivnih priča koju možete pročitati u novogodišnjem trobroju Srpskog telegrafa je priča o porodici Vučić viđena iz jednog potpuno drugačijeg ugla. Ova priča će otkriti detalje iz života porodice Vučić koji do sada nisu bili dostupni javnosti.



Ekskluzivno: Heroina 2023. - u poseti devojčici iz kade



U ovom broju možete pročitati i ekskluzivnu priču o heroini 2023. godine - devojčici iz kade. Detalji o ovoj poseti će vam sigurno dirnuti srce i ostaviti snažan utisak.


Svetski analitičari o svemu što nas čeka u 2024.



Pored toga, trobroj donosi i osvrt svetskih analitičara na sve ono što nas očekuje u 2024. godini. Njihove prognoze i analize mogu biti od velikog značaja za sve one koji žele da budu informisani o predstojećim događajima.



Potresna ispovest porodica žrtava iz "Ribnikara"



Jedna od potresnih priča koja će biti obuhvaćena u novogodišnjem trobroju je ispovest porodica žrtava iz "Ribnikara". Ova priča će vam približiti sudbinu porodica koje su prošle kroz teške trenutke i ostaviti snažan emotivan utisak.


Dan s helikopterskom jedinicom MUP



Uz to, čitaoci će imati priliku da saznaju kako izgleda jedan dan sa helikopterskom jedinicom MUP-a. Ova zanimljiva reportaža će vam približiti svakodnevni život pripadnika ove jedinice i otkriti detalje o njihovim zadacima i aktivnostima.



Jovana Jeremić otkriva koliko puta dnevno ima seks



Jedna od tema o kojoj će se pisati u ovom broju je i intiman život Jovane Jeremić, pričala nam je čak i o broju seksualnih odnosa koje ima tokom dana. Ova intimna tema sigurno će privući pažnju mnogih čitalaca.



Jelena Karleuša o najintimnijim stvarima



Pored toga, čitaoci će imati priliku da saznaju više o najintimnijim stvarima iz života poznate pevačice Jelene Karleuše. Njeni lični doživljaji i iskustva biće predstavljeni na jedan poseban način.



Intervju: Aleksandra Prijović



U specijalnom novogodišnjem izdanju Srpskog telegrafa moći ćete pročitati i ekskluzivni intervju sa popularnom pevačicom Aleksandrom Prijović. Ovaj intervju će vam otkriti nove detalje o njenom životu i karijeri.



Životna ispovest Boriše Simanića



Još jedna zanimljiva tema koja će biti obuhvaćena u ovom broju je životna ispovest Boriše Simanića. Njegova priča će vam približiti njegove lične izazove i uspehe na jedan poseban način.

Uz sve ove teme, novogodišnji trobroj Srpskog telegrafa donosi još mnogo zanimljivih i intrigantnih priča koje će zasigurno privući pažnju čitalaca. Ne propustite priliku da saznate više o ovim uzbudljivim temama i da uđete u Novu godinu sa obiljem novih informacija i saznanja.

 

 

DODATAK RIJALITI SA EKSKLUZIVNIM FOTKAMA IZ "ELITE"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading