IZGRADNJA KOMPLEKSA JAHORINA MOUNTAIN RESORT & SPA UZ PODRŠKU UNICREDIT BANKE – Sigurno i jednostavno do nekretnine

Autor:

Vesti

06.12.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finansiranje izgradnje najsavremenijeg planinskog rizorta u regionu, Jahorina Mountain Resort & Spa, realizuje se uz podršku UniCredit banke, višegodišnjeg partnera investiciono – građevinske kompanije Galens Invest.

IZGRADNJA KOMPLEKSA JAHORINA MOUNTAIN RESORT & SPA UZ PODRŠKU UNICREDIT BANKE – Sigurno i jednostavno do nekretnine

Foto: Galens Invest

Uvereni smo da su ljubitelji zimskog turizma upoznati sa informacijom da se na izuzetnoj skijaškoj lokaciji, na nadmorskoj visini od 1650 metara, trenutno gradi ovaj ekskluzivni hotelsko – apartmanski kompleks, koji će, zahvaljujući fantastičnom položaju, kapacitetima i vrhunskim sadržajima, uskoro postati novi simbol Jahorine.

Spa centar na više od 5.000 kvadrata, skijašnica, direktan izlaz na ski stazu, ugostiteljski objekti i prostrana podzemna garaža, samo su neki od najavljenih sadržaja i razlozi zbog kojih biste poželeli da imate lični prostor za odmor upravo u ovom luksuznom objektu.

Foto: Galens Invest

 

 

Prodaja ekskluzivnih apartmana u kompleksu Jahorina Mountain Resort & Spa je u toku, a prodajni tim kompanije Galens Invest Vam je na raspolaganju za sve potrebne informacije o projektu, dinamici gradnje ili uslovima kupovine.

Iskoristite priliku i postanite vlasnik ekskluzivnog apartmana u najsavremenijem planinskom kompleksu Jahorina Mountain Resort & Spa. Više informacija o raspoloživim jedinicama možete dobiti pozivom na broj: 066 033 222

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading