IZMENE NA POJEDINIM PUTNIM PRAVCIMA ZBOG RADOVA: Vozačima se savetuje da koriste alternativne deonice, izbegavajte auto-put Beograd-Niš

Autor:

Vesti

02.12.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozačima se savetuje da imaju strpljenja zbog mogućih saobraćajnih gužvi.

IZMENE NA POJEDINIM PUTNIM PRAVCIMA ZBOG RADOVA: Vozačima se savetuje da koriste alternativne deonice, izbegavajte auto-put Beograd-Niš

Foto: printscreen/Google Earth

Radnici JP "Putevi Srbije" će danas, kao i narednih dana, izvoditi radove na nekim prohodnim deonicama. Vozačima se savetuje da koriste alternativne putne pravce, kao i da imaju strpljenja za moguće saobraćajne guzve zbog radova

Na auto-putu E-75, petlja Tranšped - petlja Vrčin, ka Beogradu, danas od 8 do 16 časova izvode se radovi na sanaciji kolovoza, a za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, Ražanj - Aleksinački Rudnici, ka Nišu, u toku su radovi na rehabilitaciji desne konstrukcije vijadukta preko Ražanjskog potoka.

Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom (smer Niš - Beograd).

U Novoj Pazovi izvode se pripremni radovi na rehabilitaciji kolovoza, do 15. decembra. Saobraćaj se odvija neometano, uz povremeno kratkotrajno naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Kostojevići - Varda u toku su radovi u sklopu rehabilitacije na delu puta, do 31. decembra, a u zoni radova saobraćaj se odvija u skladu sa postojećom saobraćajnom signalizacijom.

Na putu Despotovo (Zmajevo) - Zmajevo (Vrbas) na snazi je obustava saobraćaja zbog izgradnje nadvožnjaka u Zmajevu, u sklopu radova na izgradnji brze pruge Novi Sad - Kelebija.

Alternativni putni pravac za putnička vozila je obilazni put oko silosa, a za teretna preko naselja: Zmajevo - BDP - Vrbas - Kucura - Savino Selo - Despotovo - Ravno Selo i Ravno Selo - Despotovo - Silbaš - Bački Petrovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading